drone video

Drone video | Inspiration

Drone video is het onderwerp van deze week! Prachtige landschappen kunnen vanuit de meest mooie perspectieven worden gefilmd met behulp van een drone. Steeds meer reizigers filmen zo hun reizen en avonturen. Hieronder hebben we er vijf op een rijtje gezet.

Best of drone video

Over Iceland

In één woord wauw! Heb jij IJsland wel eens zo mooi gezien als in deze video? Haar prachtige natuur wordt perfect in beeld gebracht. En het effect van de achtergrondmuziek maakt het nóg mooier.

Kogishima | Japan

Youtuber Egawauemon maakt prachtige dronebeelden van Japan, onderstaande is gemaakt op het eiland Kagoshima. In de video zie je  verschillende shots van de paradijselijke plekken op dit eiland. Eén ding is zeker: deze plekken vergeet je niet snel meer.

2D RUN

Deze video valt op tussen dit rijtje. Op een grappige manier wordt er een groep free runners individueel gevolgd door de drone. Doe jij het ze na?

Whale Footage | Hawaii

Heb jij al eens een echte walvis gezien? Prachtige beesten, vind je niet? In deze drone video kom je erg dichtbij drie walvissen in Hawaii. Wist je dat een walvis wel 25 meter lang kan worden?

One year with my Drone

Deze video laat prachtige beelden zien van verschillende landschappen. Het mooie is dat al deze beelden in één jaar zijn gefilmd, je kunt dus meekijken door de seizoenen en de plekken bezoeken waar de filmer in een jaar allemaal is geweest. 95% van de beelden zijn gemaakt in het fraaie Noord-Italië.

Wil jij ook zo’n toffe drone video laten maken over jouw product/dienst/locatie? Laat ons je helpen om de videocontent in te zetten!

Tags: