drone video

Drone video | Inspiration

Drone video is het onderwerp van deze week! Prachtige landschappen kunnen vanuit de meest mooie perspectieven worden gefilmd met behulp van een drone. Steeds meer reizigers filmen zo hun reizen en avonturen. Hieronder hebben we er vijf op een rijtje gezet.

Best of drone video

Over Iceland

In één woord wauw! Heb jij IJsland wel eens zo mooi gezien als in deze drone video? In de onderstaande video wordt haar prachtige natuur goed in beeld gebracht. En het effect van de achtergrondmuziek maakt het nóg mooier.

Kogishima | Japan

Nog een supergave drone video, die is gemaakt op het eiland Kagoshima in Japan. In de video zie je  verschillende shots van de paradijselijke plekken op dit eiland. Eén ding is zeker: deze plekken zijn om nooit te vergeten.

2D RUN

Deze video valt op tussen dit rijtje. Op een grappige manier wordt er een groep free runners individueel gevolgd door de drone. Doe jij het ze na?

Whale Footage | Hawaii

Heb jij al eens een echte walvis gezien? Prachtige beesten, vind je niet? In deze drone video kom je erg dichtbij drie walvissen in Hawaii. Wist je dat een walvis wel 25 meter lang kan worden?

One year with my Drone

Deze video laat prachtige beelden zien van verschillende landschappen. Het mooie is dat al deze beelden in één jaar zijn gefilmd. 95% van de beelden zijn te vinden in het fraaie Noord-Italië.

Wil jij ook zo’n toffe drone video voor jouw product/dienst? Laat ons je helpen om de videocontent in te zetten!

Tags:
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!