week 19 client reviews

Video Client Reviews | Inspiration

Video client reviews zijn de ideale manier om je nieuwe potentiële klanten over jouw product of dienst te vertellen. Zeker omdat je jouw klant, de gebruiker van jouw product of dienst, aan het woord laat. Bij Cooler Media maken we ook gebruik van video client reviews. Deze week zetten we de tofste reviews voor je op een rijtje.

Samen met H2O Marine hebben we een geweldig resultaat geboekt. Door het laten maken van een animatie en deze ook succesvol in te zetten, heeft H2O Marine al meer dan 40.000 views en relevante leads via YouTube gegenereerd. Nieuwsgierig hoe Lukas van de Water, oprichter van H2O Marine, deze samenwerking heeft ervaren? Bekijk onze review!

Slack

Dit is een super leuke video van Slack. Slack is een chatprogramma dat communiceren binnen het bedrijf makkelijker maakt. Daarnaast integreert het programma met super veel andere programma’s, zoals BASE of Dropbox. Bekijk alles over tool in deze humoristische review.

HubSpot

Wat de Rolex is onder de horloges of Ferrari onder de sportwagens, is HubSpot dat onder de Marketing Automation tools. Door alle verschillende features optimaliseer je de customer journey van je klant. In onderstaande video client review zie je hoe Hubspot dit heeft kunnen doen voor Agency Yoh.

Adobe testimonial

Wij maken dagelijks gebruik van Adobe. Zoals bij het maken van animaties of de brochures, voor ondertekeningen van contracten en nog veel meer. Naast ons zijn er nog miljoenen andere bedrijven die gebruik maken van de programma’s van Adobe. Zo ook het bedrijf Okta. In deze video client review zie je hoe het bedrijf Okta gebruik maakt van het pakket van Adobe.

Ydraw

Een video client review hoeft niet altijd op film te worden opgenomen. Je kunt dit natuurlijk ook in de vorm van een animatie weergeven. Bekijk hier het voorbeeld van Ydraw.

Wil je meer weten over het laten maken van een video client review? Neem gerust contact met ons op!

Tags: