Client review.

client review

Klantervaringen zijn super waardevol. Ze zijn geloofwaardig, betrouwbaar en maken het doorhakken van knopen makkelijker voor potentiële klanten. Anderen nemen sneller iets aan van iemand die het product al heeft gekocht. Client reviews zijn daarom een veelbelovende marketingtool die je steeds vaker voorbij ziet komen.

Tevreden klanten zijn je ultieme wapen om anderen te overtuigen. Licht daarom positieve klantervaringen uit middels een client review video. Zo behaal jij nóg meer succes!

BEKIJK HIER DE
CLIENT REVIEW!

client review

Een duidelijke werkwijze.

1

STRATEGIE

Elke samenwerking begint met een strategische sessie, de unieke Magic Meeting.

2

CREATIE

Vanuit de strategie ontwikkelen we alles wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

3

RESULTAAT

Na oplevering van alle coole content voeren we de volledige strategie voor je uit!

Klanten beoordelen ons.

Voorbeelden van client reviews.

Royal cosun

Royal Cosun

Prinses beatrix spierfonds

Prinses Beatrix Spierfonds

H2O

H2O Marine

HET CLIENT REVIEW PRODUCTIEPROCES.

Script

Gedurende een ‘Magic Meeting’ bespreken we jouw wensen voor je client review. We stellen je doelgericht vragen om de juiste vertaalslag te maken naar het script. Deze wordt ter plekke geschreven door een ervaren script writer. Na deze ontmoeting ga jij naar huis met een eerste versie van het script en een eerste indruk van je client review!

Productie

Tijd voor actie! Met jouw akkoord op het script, plannen we de draaidag in. Op dit moment gaat een professionele filmcrew naar de gewenste locatie om het beeldmateriaal te schieten. We leggen alles vast dat van toegevoegde waarde is voor jouw client review. Zo hebben we altijd een brede collectie beelden, waaruit de beste worden geselecteerd voor de montage!

Post-Productie

Zodra het beeldmateriaal is verzameld, maken onze editors een selectie van de beste beelden. Deze worden gebruikt om jouw client review een geheel te maken. Hierbij wordt ook onder andere achtergrondmuziek, sounddesign en kleurcorrectie toegepast. Zo wordt de ultieme sfeer gecreëerd in je client review.

Verspreiding

De productie is afgerond! Tijd om je client review onder de aandacht van potentiële klanten te krijgen! Dit doe je het effectiefst met video marketing. Ook daar helpen wij je bij. We ontwikkelen een strategieplan op maat, stellen je specifieke doelen scherp, beheren de campagne en optimaliseren waar nodig. Zo zorgen wij ervoor dat je client review er dat je je investering dubbel en dwars terugverdient.