Client review.

client review

Klantervaringen zijn super waardevol. Ze zijn geloofwaardig, betrouwbaar en maken het doorhakken van knopen makkelijker voor potentiële klanten. Anderen nemen sneller iets aan van iemand die het product al heeft gekocht. Een client review is daarom een veelbelovende marketingtool die je steeds vaker voorbij ziet komen.

Tevreden klanten zijn je ultieme wapen om anderen te overtuigen. Licht daarom positieve klantervaringen uit middels een client review video. Zo behaal jij nóg meer succes!

BEKIJK HIER DE
CLIENT REVIEW!

pijl omhoogclient review

Logowall certified

Voorbeelden van client reviews.

Royal cosun

Royal Cosun

Prinses beatrix spierfonds

Prinses Beatrix Spierfonds

thumbnail H2o marine

H2O Marine

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

Logowall klanten

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET CLIENT REVIEW PRODUCTIEPROCES.

Script

Gedurende een ‘Magic Meeting’ bespreken we jouw wensen voor je client review video. We stellen je doelgericht vragen om de juiste vertaalslag te maken naar het script. Deze wordt ter plekke geschreven door een ervaren script writer. Na deze ontmoeting ga jij naar huis met een eerste versie van het script en een eerste indruk van de video!

Productie

Tijd voor actie! Met jouw akkoord op het script, plannen we de draaidag in. Op dit moment gaat een professionele filmcrew naar de gewenste locatie om het beeldmateriaal te schieten. We leggen alles vast dat van toegevoegde waarde is voor jouw client review video. Zo hebben we altijd een brede collectie beelden, waaruit de beste worden geselecteerd voor de montage!

Post-Productie

Zodra het beeldmateriaal is verzameld, maken onze editors een selectie van de beste beelden. Deze worden gebruikt om jouw client review video een geheel te maken. Hierbij wordt ook onder andere achtergrondmuziek, sounddesign en kleurcorrectie toegepast. Zo wordt de ultieme sfeer gecreëerd.

Verspreiding

De productie is afgerond! Tijd om je client review onder de aandacht van potentiële klanten te brengen! Dit doe je het effectiefst met video marketing. Ook daar helpen wij je bij. We ontwikkelen een strategieplan op maat, stellen je specifieke doelen scherp, beheren de campagne en optimaliseren waar nodig. Zo zorgen wij ervoor dat je je investering dubbel en dwars terugverdient.