sport reclame vidoe

Beste sport reclame video | Inspiration

Wij van Cooler Media vinden sporten erg belangrijk. Daarom is het onderwerp van deze week: de beste sport reclame video. Bekende sportmerken zoals Adidas, Nike en Reebok komen terug in dit lijstje. Ken jij deze sport reclame video’s al? Laat je hieronder inspireren:

Adidas | House Match

Voetbal: een echte mannen sport. Daar speelde Adidas op in met zijn sport reclame video. De vrienden van David Beckham spelen een potje voetbal in een videogame. Beckham daagt ze echter uit om een écht potje te spelen. The game never ends…

Duracell | Trust Your Power

‘Trust the power within’ is de boodschap van deze sport reclame video van Duracell. Het verhaal is gebaseerd op dat van sportman Derrick Coleman. Hij is de eerste dove football player ooit in de National Football League!

Beats by Dre | The Game Before The Game

Bekende voetbalsterren zoals Neymar, Suarez en Altidore komen samen in de video van Beats by Dre. Onderstaande reclame is een verkorte versie van de reclame film. Wist jij dat het er zo aan toe ging vòòr een voetbal wedstrijd?

Reebok | Freak Show

‘Be more human’ luidt in deze sport reclame video van Reebok. De reclame werd ingezet in 2015 als Super Bowl Commercial. De lifestyle van sporters wordt niet altijd begrepen volgens Reebok. Daarom komen er allemaal verschillende personen en verhalen samen om topsport aan de orde te brengen.

Sport England | This Girl Can

Sport England moedigt op deze manier vrouwen aan om te sporten. Geen topsportsters maar normale vrouwen die alles geven in hun sport. De boodschap is duidelijk: het maakt niet uit hoe je het doet, het is al geweldige dat je het doet!

Wil jij ook een sport reclame video inzetten? Laat ons je helpen om toffe videocontent in te zetten!

Tags: