Storytelling met video.

Corporate Video laten maken

Storytelling is een hot topic onder moderne organisaties. De vraag naar ‘echte’ verhalen neemt snel toe. En hoe kun je échte verhalen nou beter communiceren met video en animatie? Wil je geloofwaardige, emotietriggerende en indrukwekkende video’s op basis van doeltreffende storytelling? Dan helpt Cooler Media jou al te graag!

We bieden verschillende videostijlen waaronder animatie en film. Weten wat de stijl is voor video storytelling gericht op jouw boodschap? Onze uitlegexperts helpen je geheel vrijblijvend op weg.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM VIDEO STORYTELLING
INZETTEN?

Klanten beoordelen ons.

STORYTELLING MET ANIMATIE: DE WERKWIJZE

Concept & script

Je kiest eerst de stijl van je animatie. Daarna verkennen we tijdens een gezamenlijke ‘Magic Meeting’ wat de ultieme storytelling is voor jouw animatie. Ook bedenken we hierbij welke beelden passend zijn. Tijdens deze meeting ontvang je van ons een eerste versie van het voice-over script én een storyboard met schetsen van de eerste shots! 

Visual Design

Tijdens de productiefase gaan wij aan de slag met een visual design. Hierin zie je, net als in een stripverhaal, welke shots we willen gebruiken. Per shot staat er een voice-over tekst en heldere beeldbeschrijving toegevoegd als onderdelen van je storytelling. Zo weet jij hoe je animatie eruit komt te zien. Ben jij tevreden met ons voorstel? Dan gaan we van start met de productie.  

Productie

Nu komt jouw animatie tot leven! In deze fase animeren we jouw video. We voegen een voice-over toe, maar nog geen sounddesign (geluidseffecten). Na jouw feedback gaan we aan de slag met de definitieve versie van de animatie, inclusief overtuigend sounddesign. Met jouw goedkeuring ronden we hierna het productieproces af 

Verspreiding

Storytelling wordt pas echt succesvol als je het op de meest optimale manier verspreidt. Met onze video marketing technieken helpen we je de animatie overal te verspreiden en jouw marketingdoelen te behalen. Denk aan meer views, conversies, websitebezoekers en naamsbekendheid! Cooler Media heeft alle kennis en ervaring in huis voor strategische video marketing. In deze optionele fase verspreiden we jouw animatievideo onder de juiste doelgroep via de beste online kanalen.