AR video | Inspiration

Deze week hebben wij weer gezocht naar leuke thema’s om jou te inspireren. Het onderwerp van deze blog: het beste van Augmented Reality, ook wel AR genoemd. AR is het toevoegen van animatie technologie aan de realiteit. Je krijgt via een smartphone, tablet of speciale AR bril virtuele objecten te zien in je omgeving alsof je er zelf bij bent. Hieronder vijf inspirerende voorbeelden van AR video technologie.

WWF | CoCa Cola | Artic Home Campaign

Coca-Cola en WWF werkten samen om mensen bewust te worden van de ontwikkelingen rondom de Noordpool. In deze campagne is AR video togepast, zodat bezoekers op een groot scherm dichtbij de ijsberen konden komen. Hierdoor werd er een emotionele band opgebouwd.

Pepsi MAX | Unbelievable Bus Shelter

Pepsi MAX liet mensen geloven dat ze door een glazen wand konden kijken. Wat ze niet wisten: het was een AR video scherm in combinatie met 3D animatie. Schrok jij ook toen jij de video bekeek?

https://youtube.com/watch?v=Go9rf9GmYpM

ARkit | Furniture dropping app

Gemakkelijk je huis inrichten zonder eerst alles te kopen? Asher Moller heeft met behulp van AR een app ontwikkelt die jou daarmee helpt! Via de app kan je virtuele meubels in bijvoorbeeld je huiskamer plaatsen. Ga jij nu je huis opnieuw richten?

Pizza Hut|AR Menu Experience

Wij houden van Pizza! De Pizza Hut gebruikte AR video in haar campagne om interactie te creëren met haar klanten. Door gebruik te maken van de Oggle-app konden gebruikers de pizzadozen scannen en zo o.a. terecht te komen bij de interactieve menukaart.

Honda | The Ultimate Get-Well Card

Honda raakte heel veel mensen met haar AR video. Ze werkte samen met het Children’s Hospital in Orange County. Het idee: breng een AR verrassing naar zieke kinderen in ziekenhuizen tijdens de feestdagen.
https://youtube.com/watch?v=nVfCiBPkaW4

Al eens nagedacht over het toevoegen van Augmented Reality aan je video? Laat ons je daarmee helpen! Neem vandaag vrijblijvend contact op.

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je aan vraag, opmerking of idee? Laat je bericht achter en we komen binnen een uurtje bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan