Valkenpower – Over ons

Klant:
Valkenpower

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Commercial

Opdracht:
Valkenpower BV heeft meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop van machines en gereedschappen. Voor het familiebedrijf in Maasbracht maakten we afgelopen maand een bedrijfsfilm. Door de combinatie van fim en animatie in deze video worden belangrijke elementen benadrukt, zoals de verschillende labels en de locatie van Valkenpower.

De uitvoering.

Valkenpower ging met deze bedrijfsfilm voor een introductie van het bedrijf waarin duidelijk de visie, missie en kernwaarden worden gedeeld met het grote publiek. Door kijkers een kijkje in de keuken te geven, laat Valkenpower zich van zijn menselijke kant zien om diepgaandere connecties met het publiek te stimuleren.

De video heeft een focus op de hoogwaardige producten, merken, persoonlijke benadering van medewerkers en de visies van Valkenpower. Door een mix van live action en motion design is de video begrijpelijk en tegelijkertijd dynamisch.

De vorm van deze bedrijfsfilm is duurzaam en dus meerdere keren te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Dit maakt het ideaal om in te zetten op de homepagina van de website, tijdens presentaties en beurzen en zelfs op social channels.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews