Smartwares Group – Over ons

Klant:
Smartwares Group

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht: 
Smartwares Group communiceert de belangrijkste kernwaarden, missie en visie in deze professionele bedrijfsfilm.

De uitvoering.

Om het grote publiek bekend te maken met het bedrijf achter de grote merken, zoals Princess & Tristar, koos Smartwares Group voor een professionele bedrijfsfilm als tool om meer bekendheid te werven.

In de video vind je beelden waarin de producten en kernwaarden van Smartwares Group centraal staan. En met de combinatie tussen live action beelden en motion design belichten wordt een mooie cross-over gecreëerd tussen beelden uit de praktijk en de huisstijlelementen van Smartwares Group.

Zo wordt een authentiek, persoonlijk en gedenkwaardig tintje gegeven aan de video dat het niet alleen vermakelijk om naar te kijken maakt, maar ook breed inzetbaar. De bedrijfsfilm is immers ideaal voor social media, de website, op events of tijdens bedrijfspresentaties.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews