Cooler Media – Kerstgroet 2021

Opdrachtgever:
Cooler Media

Onderwerp:
Have a Warm and Woolsome Christmas!

Stijl:
Maatwerk Kerst Animatie

Onze inspiratie.

Op dit moment staat de wereld voor een van de grootste en meest uitdagende veranderingen ooit: de energietransitie. Het overgaan van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen is essentieel om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Want wanneer bereiken we het onomkeerbare punt van een té warme aarde? Wij weten het ook niet.

Wat we wel weten, is dat wij alles in onze macht zullen doen om mensen op een informatieve en toch leuke wijze te informeren over dit probleem én natuurlijk de mogelijke oplossingen. Via onze klanten die zich voor dit probleem inzetten en onze AnyStory reeks blijven wij maatschappelijke issues als deze helder uitleggen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een helderdere wereld!

Alfredo’s planeetvriendelijke idee om zijn kerststal te isoleren staat dan ook centraal in onze Cooler Christmas Special van 2021! Want Kerstmis is natuurlijk het moment om gezellig met geliefden op een warme manier te vieren.

Daarom zeggen wij je: Have a Warm and Woolsome Christmas!

Op naar een nóg Cooler 2022!

Sven & Cooler Crew!

“Het leuke aan de kerstanimatie vind ik dat het echt een samenwerkingsproject is met de hele Cooler Crew! Alle creatieven produceren een stukje design of animatie en later voegen we die samen. Zo leren we veel van elkaar en helpen elkaar verder waar nodig.  Zelfs onze scriptschrijver Pepijn heeft dit jaar geholpen bij het animatieprocess!”

– Technical Animator Jamie

Cooler Media - Jamie O'Brien
Cooler Media - Robin de Boer
Cooler Media - Bjorn Kling
cooler crew jim
Cooler Media - Daniël Visscher
cooler crew pepijn