Brabant Water – Veilig Werken

Opdrachtgever:
Brabant Water

Onderwerp:
Veilig Werken

Stijl:
Smart Film

Het script.

BW is een organisatie met een hoge betrouwbaarheid. Wij leveren hoge kwaliteit drinkwater aan de inwoners van Brabant en dat doen we altijd en overal.

Wat nog belangrijker is, is zorgen dat iedereen die ‘s ochtends van huis gaat om te werken, ’s avonds weer gezond thuis komt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet.

Er zijn drie belangrijke voorwaarden om veiliger te werken binnen BW en het veiligheidsbewustzijn te vergroten.

  • We willen elkaar aanspreken op onveilige situaties;
  • We willen echt naar elkaar luisteren als het gaat over veiligheid;
  • We willen zorgen dat veilig werken net zo belangrijk is als veilig drinkwater maken.

Maar boven al, is het belangrijk, dat we met elkaar meer over ‘veilig werken’ gaan praten, en vooral: dat we elkaar gaan helpen om veiliger te DOEN.  Hiervoor gaan we met alle leidinggevenden een opleiding- en trainingstraject starten en we gaan vooral keihard aan de slag.

Veilig werken doen we samen. En daarom nodig ik niet alleen de leidinggevenden uit voor dit traject. alle medewerkers hebben dagelijks te maken met veilig werken. Jullie zijn de belangrijkste factor aan het veilige werken. Als jij daar een positieve bijdrage aan wil leveren, dan kun je je aanmelden voor het trainingstraject!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews