Brabant Water – Opleidingsinstituut

Opdrachtgever:
Brabant Water

Onderwerp:
Opleidingsinstituut Eindhoven

Stijl:
Bedrijfsfilm

Het script.

“We staan nu bij het opleidingscentrum hier in Eindhoven. Hier worden de jongens 1 dag per week begeleid naar het echte werk. Dat houdt in dat ze na deze opleiding aan het werk kunnen gaan als monteur.”

“Op MBO 3 of 2 niveau kunnen ze afstuderen. Het leuke is dat er veel monteurs uit het hele land naar Brabant Water komen om deze opleiding te volgen.”

“Wij hebben de opleiding specifiek geschreven voor monteurs van de waterleidingwereld. We hebben het ook helemaal ingericht voor monteurs om alle oefeningen voor water hier te doen. Dat maakt het zo bijzonder.”

“Nou, de jongens hebben om de twee weken hebben ze praktijk.”

“De week van tevoren kan je overleggen wat je wil doen. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde dingen die je op je werk niet doet, dat je die dan hier doet. Omdat er hier de mogelijkheden voor zijn. Dat overleg je met je leraar, wat je het liefst zou willen doen.”

“Het is mooi om de ervaring door te geven, waardoor ze straks met een stukje ervaring van ons verder kunnen.”

“Het is natuurlijk fantastisch dat deze jongens uit heel het land naar hier komen, om hier te studeren.”

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews