VIDEOPLAN LATEN MAKEN.

Video Strategie Plan laten maken

Heb je al nagedacht om een videoplan in te zetten in je marketingstrategie? Je bent niet de enige! Ruim 83% van de bedrijven is er van overtuigd dat video’s in hun marketingstrategie voor een aanzienlijk hogere ROI zorgt. Daarbij geeft 72% van de bedrijven aan dat video’s op hun website zorgen voor meer conversies (Wyzowl, 2019). Als dat geen winst is! Dus heb jij al een videoplan klaarliggen? Zo niet, no worries! Cooler Media staat voor je klaar om jouw bedrijf een video strategie aan te meten of om je huidige videoplan te optimaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden met video marketing? Vraag dan geheel vrijblijvend advies aan een van onze video marketing experts.

Video Strategie Plan laten maken

WAAROM EEN VIDEOPLAN
INZETTEN?

pijl omhoog

Video in iedere fase van de customer journey.

VVV See bumper

SEE

Het eerste contactmoment met je beoogde klant, waarin je met video de aandacht trekt en bekendheid creëert. Hierbij wordt ingespeeld op merkherkenning.

Video voor See-fase

THINK

Het tweede contactmoment met de klant, waarin zij jouw product of dienst overwegen. In deze fase stimuleer je de behoefte aan wat jij de klant biedt.

Video voor do-fase

DO

De klant is overtuigd en is klaar om over te gaan tot actie. In deze fase stimuleert video de aankoop van een product of andere conversies, zoals een offerteaanvraag.

H2O marine thumbnail

Waarom video strategie?

  • We helpen van A tot Z; van strategie tot productie
  • Gebruik data om resultaat te verbeteren
  • Haal tot wel 5x meer uit je investering
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Gratis advies van onze experts
  • Nooit meer last-minute stressen over producties
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+

Als beste beoordeeld.

logowall toerisme logowall video marketing

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET VIDEOPLAN HELDER UITGELEGD.

Waarom zetten we video in?

De basis van het videoplan is je video strategie. Om hier een grondslag voor te maken, beginnen we met de vraag waarom je video wilt inzetten. Oftewel, jouw doelstelling(en)! Samen brengen we in kaart wat je wilt bereiken en hoe video hierbij kan helpen.

Wat kun je bereiken door video in te zetten?

Jouw doelstelling behalen we door eerst de verschillende fases van de video customer journey op basis van wat je wilt bereiken helder formuleren. Zo werk je altijd naar je uiteindelijke doel toe.

Wat wordt de video journey van je klanten en prospects?

De video customer journey is ander bij iedere doelgroep die je kunt bedenken. Daarom kijken we samen in welke fase jouw specifieke doelgroepen zich bevinden. Vervolgens bepalen we welke kanalen daarvoor kunnen worden ingezet en welke boodschap we willen overbrengen.

Wat zijn de doelstellingen en uitwerkingen per video?

Binnen een video strategie raden we verschillende video’s aan die passen binnen de vooraf geformuleerde fases van de video customer journey van jouw doelgroep. Per video voegen we het videoplan toe. Hierin wordt het doel en de uitwerking ervan al voor je geformuleerd!