VIDEOPLAN LATEN MAKEN.

Video Strategie Plan laten maken

Heb je al nagedacht om een videoplan in te zetten in je marketingstrategie? Je bent niet de enige! Ruim 83% van de bedrijven is er van overtuigd dat video’s in hun marketingstrategie voor een aanzienlijk hogere ROI zorgt. Daarbij geeft 72% van de bedrijven aan dat video’s op hun website zorgen voor meer conversies (Wyzowl, 2019). Als dat geen winst is! Dus heb jij al een videoplan klaarliggen? Zo niet, no worries! Cooler Media staat voor je klaar om jouw bedrijf een video strategie aan te meten of om je huidige videoplan te optimaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden met video marketing? Vraag dan geheel vrijblijvend advies aan een van onze video marketing experts.

Video Strategie Plan laten maken

WAAROM EEN VIDEOPLAN
INZETTEN?

Een duidelijke werkwijze.

Waarom Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 1000 unieke uitlegvideo’s en 9 jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie en maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs voor elke dienst

Als beste beoordeeld.

HET VIDEOPLAN HELDER UITGELEGD.

Waarom zetten we video in?

De basis van het videoplan is je video strategie. Om hier een grondslag voor te maken, beginnen we met de vraag waarom je video wilt inzetten. Oftewel, jouw doelstelling(en)! Samen brengen we in kaart wat je wilt bereiken en hoe video hierbij kan helpen.

Wat kun je bereiken door video in te zetten?

Jouw doelstelling behalen we door eerst de verschillende fases van de video customer journey op basis van wat je wilt bereiken helder formuleren. Zo werk je altijd naar je uiteindelijke doel toe.

Wat wordt de video journey van je klanten en prospects?

De video customer journey is ander bij iedere doelgroep die je kunt bedenken. Daarom kijken we samen in welke fase jouw specifieke doelgroepen zich bevinden. Vervolgens bepalen we welke kanalen daarvoor kunnen worden ingezet en welke boodschap we willen overbrengen.

Wat zijn de doelstellingen en uitwerkingen per video?

Binnen een video strategie raden we verschillende video’s aan die passen binnen de vooraf geformuleerde fases van de video customer journey van jouw doelgroep. Per video voegen we het videoplan toe. Hierin wordt het doel en de uitwerking ervan al voor je geformuleerd!