Fristads – Solutions

Opdrachtgever:
Fristads

Onderwerp:
Solutions

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Fristads Solutions verzorgt werkkleding op maat voor verschillende bedrijven. Met deze bedrijfsfilm presenteren zij zichzelf, enkele stukken bedrijfskleding en hun duurzaamheidsvisie.

De uitvoering.

Fristads, leverancier van werkkleding, koos voor een Bedrijfsfilm om partners te informeren over hun duurzaamheidsvisie. Op deze wijze kunnen verschillende (duurzame) stukken bedrijfskleding in de praktijk worden getoond, terwijl een voice-over meer achtergrondinformatie geeft.

Met behulp van kleine animaties over de filmbeelden wordt de boodschap van de voice-over versterkt. Daarnaast geven de videobeelden een realistische impressie van de Fristads-sfeer. Uiteindelijk kan de video gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Fristads Solutions maakt custom made bedrijfskleding collecties voor diverse sectoren. Ook in de Benelux maken we de beste kleding voor uw werknemers. We ontwikkelen samen een collectie die volledig aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Dit moet natuurlijk ook goed passen bij uw werkwijze. We denken graag met u mee en gaan op zoek naar een duurzame oplossing.

Dat kan van alles zijn: het gebruik van gerecyclede materialen, retourlogistiek of het verduurzamen van uw eigen bedrijfskledingpakket. We ontzorgen u volledig. Passessies en maatopname zijn mogen bij Fristads of op een door de klant gewenste locatie. We beheren de voorraad lokaal, zodat u via een gepersonaliseerd bestelsysteem de kleding snel ontvangt. Zo voorzien we bedrijfskleding van pakketbezorgers, beveiliging, energiebedrijven, hospitality en nog veel meer sectoren. Ga naar fristads.com voor meer informatie!

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.