Plan Effect

Bekijk meer video's

Opdrachtgever:
Plan Effect

Onderwerp:
Systeemwanden

Stijl:
Commercial

Opdracht: 
Systeemwanden van hoogwaardige kwaliteit die niet alleen functioneel zijn, maar ook positief bijdragen aan het interieur? Plan Effect legt uit waar ze voor staan en waarom.

De uitvoering

Plan Effect creëert al sin 1990 systeemwanden van hoogwaardige kwaliteit en daarom kozen zij voor een commercial, om ook hun systeemwanden via hoogwaardige kwaliteit te communiceren.

Het unieke aan deze commercial is dat de voice-over tevens de ‘presentatrice’ is, aangezien er vaak wordt gekozen voor enkel een voice-over. Dit zorgt voor soepel verloop van de video, geven we de menselijke kant van Plan Effect weer en word je echt meegenomen in het verhaal.

We verzorgden bij deze commercial, net als Plan Effect bij zijn systeemwanden, maatwerk op de millimeter nauwkeurig. Met dronebeelden, een uniek script door onze schrijvers en toepasselijk sounddesign. Als eindresultaat: een duurzame commercial, die breed inzetbaar is. Zowel toe te passen voor online als voor tv.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Innoverend, betrouwbaar en flexibel…

Plan Effect creëert al sinds 1990 systeemwanden van hoogwaardige kwaliteit

Van concept tot en met realisatie, met een gestroomlijnd traject maken we van elke ruimte een bijzonder interieur.

We verzorgen altijd maatwerk op de millimeter nauwkeurig. De uitgebreide collectie systeemwanden bestaat uit diverse glaswanden, gesloten wanden en deuren. Deze voldoen aan alle gestelde normen zoals geluidsisolatie en veiligheid.

Alle producten worden in eigen huis vervaardigd, waardoor wij makkelijk en snel inspringen op specifieke wensen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een tijdige oplevering van uw project.

We zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen van duurzame kwaliteit. Met de Cradle to Cradle certificaten, maken we onze producten stap voor stap, aantoonbaar duurzamer, zodat ze passen binnen het gedachtegoed van de circulaire economie.

Met meer dan 10.000 projecten en bijna 1000 km aan geplaatste wanden, is Plan Effect ùw partner in Systeemwanden.