De Breed & Partners

Bekijk meer video's

Klant:
De Breed & Partners

Onderwerp:
Innovatie

Stijl:
Commercial

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De Breed en Partners helpt innovatieve ondernemers vooruit met de juiste financieringsmix. Zo wordt technologische innovatie versneld, worden grenzen verlegd en stimuleren zij duurzame ontwikkeling van de ondernemer en zijn innovaties. Met hun commercial schetsen zij een beeld van hun dienstverlening.

De uitvoering

De Breed & Partners wilde graag haar verschillende diensten in een korte, krachtige commercial laten zien. Deze commercial kunnen zij op verschillende manieren verspreiden. Denk hierbij aan een beurs, via de website, via hun social channels, maar ook tijdens presentaties.

In het concept is er gekozen voor het laten zien van de innovaties waar de Breed & Partners eerder financieringen voor geregeld heeft. Dit in combinatie met de huisstijlkleuren van het bedrijf.  Door de toevoeging van snelle muziek en het snel afwisselen van de beelden wordt de kijker getriggerd door te klikken naar de website voor meer informatie.

Door de video op het juiste moment, via het juiste kanaal en bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen zorgt de Breed & Partners voor meer websitebezoekers en uiteindelijk voor meer prospects. Wil je weten hoe wij jouw video onder het juiste publiek kunnen verspreiden?

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.