Connecting Agri&Food

Bekijk meer bedrijfsfilms

Opdrachtgever:
Connecting Agri&Food

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Connecting Agri&Food analyseert en adviseert in de agri- en foodsector. Hoe doen zij dit en wat maakt dit bedrijf zo uniek? Dat leggen we je haarfijn uit in deze video!

De uitvoering

Connecting Argi&Food introduceert zichzelf in een korte, krachtige bedrijfsfilm. Omdat het bedrijf werkt met alle schakels binnen de voedselketen, komen er sprekers uit diverse schakels naar voren. In de video wordt uitgelicht hoe Connecting Agri&Food te werk gaat en wat dit bedrijf zo uniek maakt.

Doordat de bedrijfsfilm wordt afgesloten met een logoaniamtie van Connecting Agri&Food wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

De voedselketen is als een muziekstuk voor het beste eindresultaat moeten toelevering productie verwerking en afzet perfect op elkaar afgestemd zijn. Connecting Agri & Food werkt aan verbeteringen in de totale keten en biedt onderbouwde oplossingen voor de voedselsector.

Wij adviseren provincies en gemeenten bij beleidsvraagstukken. Met onderzoek bepalen we de verwachte effecten op bijvoorbeeld de veehouderij en de omgeving. Connecting Agri & Food heeft de provincie onafhankelijk en deskundig geholpen bij het maken van zorgvuldig beleid bij bijvoorbeeld.

We adviseren niet alleen op overheidsniveau. We helpen ook de boer en ketenpartners bij het maken van beslissingen. Niet op gevoel, maar op basis van actuele data. Met sensoren in en om de “Slimme Stal” maken we het onzichtbare  zichtbaar.

Met de “Slimme Stal Software” blijft m’n bedrijf continue innoveren. Overzichtelijke dashboards, dierenwelzijn, minder overlast buurt

Binnen de keten komt meer kijken dan alleen de productie van betaalbaar voedsel. Met onze kennis en ervaring helpen wij bij de ontwikkeling van succesvolle en rendabele marktconcepten op het gebied van bijvoorbeeld smaak, beleving en dierenwelzijn

Connecting Agri & Food heeft geholpen bij de beslissing om het beter leven keurmerk te behouden of boeren te belonen die zich inspannen op het gebied van dierenwelzijn

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ga naar connectingagriandfood.nl