Brabant Water

Bekijk meer video's

Opdrachtgever:
Brabant Water

Onderwerp:
Wijksanering

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Wijksanering is hard nodig, maar brengt helaas ook vaak complicaties met zich mee voor bewoners, zeker als het buiten erg warm is. In deze bedrijfsfilm laten we zien hoe Brabant Water watervoorzieningen regelt tijdens de werkzaamheden.

De reeks uitleganimaties voor Brabant Water

De video over wijksanering is niet het enige project waarvoor Brabant Water de hulp van Cooler Media inschakelde. Ook andere thema’s vragen om duidelijke uitleg.

Waar komt ons water bijvoorbeeld vandaan? Voor dergelijke vragen, die langere video’s vereisen, kun je uiteraard bij Cooler Media terecht. In minder dan 5 minuten maken we glashelder welke weg het water aflegt voordat het thuis uit de kraan komt.

In de zomermaanden deelt Brabant Water ook water uit in een park in Breda. Dit initiatief promoten we uiteraard het beste met een video. Daarnaast draagt Brabant Water graag bij aan de natuur, en hoe ze dat doen laten we zien in een korte video.

In de natuur

Promotie Breda

Les je dorst

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

We zijn hier in Tilburg bezig met een grote wijksanering.

Nadat we klaar zijn met onze werkzaamheden dan hebben ze hier een nieuwe waterleiding en in dit geval ook een nieuw trottoir, nieuwe gasleiding en zijn ze er eigenlijk voor de komende 50 jaar klaar voor.

plusminus 50 adressen hebben geen water helaas, maar onze geplande werkzaamheden moeten helaas gewoon doorgaan. Vanwege de hitte vandaag hebben we extra tappunten geplaatst.

Het is bloedheet, het is afschuwelijk warm. En ik kan daar niet tegen.

De bewoners hebben natuurlijk wel last van onze werkzaamheden, maar dat proberen we zoveel mogelijk te beperken.

Ze hebben het keurig opgelost, ik heb twee zakken ontvangen waarin ik 7 liter water kan bewaren.

Vanwege deze extreme temperaturen hebben we extra kaartjes rondgebracht gisteren, waarop aangekondigd staat dat er extra tappunten komen in de buurt.

Ja ik heb gelezen dat je daar vers water kunt halen, dat is ideaal!