dieren animatie film

Leukste dieren animatiefilms | Inspiration

Wij zijn dol op dieren (zeker op Woody). Wist jij dat dat er in totaal zo’n 33.4 miljoen huisdieren zijn in Nederland? Dat komt neer op meer dan 60% van de Nederlandse huishoudens! En speciaal om Dierendag te vieren hebben wij de leukste dierenanimatiefilms opgezocht. Bekijk ze hieronder:

Catdog

Heb jij ooit wel eens een hond en een kat gezien die aan elkaar vast zitten? CatDog is een serie uit 2000 op Nickelodeon die deze dieren animatie heeft gebruikt. En weet je wat: deze komt nog steeds op televisie! Welke vind jij leuker: de hond of de kat?

Fantastic Mr.Fox

Deze dierenanimatiefilm is een verfilming van het bekende boek van Roald Dahl. Het verhaal gaat over een vos die eten steelt bij drie boze boeren, maar natuurlijk is de vos hen te snel af. De film heeft zelfs twee Oscars gewonnen voor de beste animatiefilm en de beste filmmuziek.

Chicken Run

Wie kent deze dierenanimatiefilm nu niet? Chicken Run is een stop motion film die is gemaakt door Studio Aardman. Ook wel bekend van de film Wallace & Gromit en Shaun the Sheep. Ondanks dat deze film al meer dan 18 jaar oud is, blijft deze erg leuk!

ZooTropolis

Walt Disney heeft bij de dieren animatiefilm ZooTropolis de technieken van 3D animatie gebruikt. Nick de Vos is de hoofdrolspeler in deze film. Weetje: het is de 55e animatiefilm van Walt Disney!

A Bugs Life

A Bugs Life: een wat oudere film, maar wat blijft deze leuk! Van mieren tot sprinkhanen, ze komen allemaal voor in deze 3d animatiefilm Pixar. Dit is de oudste animatiefilm van deze reeks maar hij wordt nog steeds door jong & oud gekeken.

Al eens nagedacht om een dieren animatiefilm te laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tags: