dieren animatie film

Leukste dieren animatiefilms | Inspiration

Wij zijn dol op dieren (zeker op Woody). Wist jij dat dat er in totaal zo’n 33.4 miljoen huisdieren zijn in Nederland? Dat komt neer op meer dan 60% van de Nederlandse huishoudens. En speciaal om dierendag te vieren hebben wij leuke dieren animatiefilms opgezocht. Bekijk ze hieronder:

Catdog

Heb jij ooit wel eens een hond en een kat gezien die aan elkaar vast zitten? CatDog is een serie uit 2000 op Nickelodeon die deze dieren animatie heeft gebruikt. En weet je wat: deze komt nog steeds op televisie! Welke vind jij leuker: de hond of de kat?

Fantastic Mr.Fox

Deze dieren animatiefilm is een verfilming van het bekende boek van Roald Dahl. Het verhaal gaat over een vos die eten steelt bij drie boze boeren, maar natuurlijk is de vos hen te snel af. De film heeft zelfs twee oscar animaties gewonnen voor de beste animatiefilm en de beste filmmuziek.

Chicken Run

Wie kent deze dieren animatiefilm nu niet? Chicken Run is een stop motion film die is gemaakt door Studio Aardman. Ook wel bekend van de film Wallace & Gromit en Shaun the Sheep. Ondanks dat deze film al meer dan 18 jaar oud is, blijft deze erg leuk!

ZooTropolis

Walt Disney heeft bij de dieren animatiefilm ZooTropolis de technieken van 3D gebruikt. Nick de Vos is de hoofdrolspeler in deze film. Weetje: het is de 55e animatiefilm van Walt Disney!

A Bugs Life

A Bugs Life: een wat oudere film, maar wat blijft deze leuk! Van mieren tot sprinkhanen, ze komen allemaal voor in deze animatiefilm van 3d Pixar. Dit is de oudeste animatiefilm van deze reeks maar hij wordt nog steeds door jong & oud gekeken.

Al eens nagedacht om een dieren animatiefilm te laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tags:

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 160 reviews