Save Some Energy For Christmas

Hele fijne feestdagen, tot volgend jaar!

Onze inspiratie voor deze video:
In een wereld die met toenemende mate draait om efficiëntie, competitie, groei en succes word je gemakkelijk meegesleurd in de waan van de dag. Zeker in een jaar als 2017 waarin er ook nog op mondiale schaal genoeg dingen zijn om je druk over te maken. Maar vergeet niet dat ondanks alles we het enorm goed hebben met elkaar.

Ook wij hadden het gigantisch druk maar wisten altijd weer onze energie te halen uit super coole opdrachten! Met honderden nieuwe projecten zoals films, animaties, websites, apps en infographics, hebben we meer geproduceerd dan ooit tevoren!

We zijn trots dat we al jaren mogen doen wat we leuk vinden: jouw media Cooler maken. We zien er dan ook enorm naar uit om volgend jaar nog meer nieuwe dingen te leren over jou en je bedrijf. Spendeer je energie in 2018 dus vooral aan de dingen die je echt gelukkig maken en energie geven, succes volgt dan vanzelf. Save Some Energy for Christmas.

Fijne feestdagen en op naar een nóg Cooler 2018!

Sven & Cooler Crew!

Elk jaar de kerstvideo ontvangen? Schrijf je snel in!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews