Interactieve websites inspiration

Interactieve websites | Inspiration

Websites: bedrijven kunnen niet meer zonder. Heb je een website, wil je uniek zijn en een goede indruk maken bij jouw bezoekers? Maak dan gebruik van een interactieve website! Hiermee stimuleer je interactie met je website bezoeker en blijven daardoor langer op je website. Dat wil jij toch zeker ook? Hieronder vijf opvallende interactieve websites om jou te inspireren.

Interactieve websites

Cyclemon

Ben jij dol op kleurrijke fietsen? Cyclemon deelt haar passie voor opvallende sportfietsen op haar interactieve website met het zogenoemde parallax effect. Iedere fiets wordt ontworpen voor verschillende stereotypen. Herken jij jezelf erin terug?

Interactieve website inspiration

Species in pieces

Species in pieces heeft op een creatieve manier 30 bedreigde diersoorten weergegeven in geanimeerde dieren. Op de interactieve website kun je gemakkelijk door de verschillende dieren scrollen met veel informatie en weetjes. Wist jij dat er zo veel bedreigde diersoorten waren?

Interactieve website inspiration

My Grandmother’s Lingo

Heb jij wel eens gehoord van interactieve websites die jou een taal aanleren? Met My Grandmothers Lingo kun jij in 10 minuten één van de oudste talen leren. Dit met behulp van je microfoon. Wacht niet langer en leer de Marra-taal.

Interactieve websites inspiration

Wake it up

Wake it up: een grappige interactieve website die begint met een minigame. De website is gemaakt om de site tot leven te brengen en hun animatie te promoten. Lukt het jou om de webbrowser wakker te maken?

Interactieve websites inspiration

Noisli

Heb jij ook wel eens moeite om jezelf te concentreren? Noisli is een interactieve website om jou daarmee te helpen. Wanneer je op de symbolen klikt krijg de juiste geluiden te horen om te ontspannen tijdens je werk.

Interactieve websites inspiration

Hebben deze voorbeelden van interactieve websites je overtuigd van haar werking? Wacht niet langer tot jouw concurrenten je voorgaan en ga aan de slag met interactieve websites. Hulp nodig? Wij helpen je graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op.

Tags: