geanimeerde video clip

Geanimeerde video clip | Inspiration

Om een video clip opvallender te maken wordt er door vele muzikanten gebruik gemaakt van animatie. Deze clips worden tegenwoordig steeds meer geoptimaliseerd en er worden vele verschillende stijlen van animaties gebruikt. Hieronder hebben we 5 inspirerende geanimeerde video clips voor jou!

Rick & Morty x Run the Jewels | Oh Mama

Rick & Morty: onze collega’s van Cooler Media zijn verslaafd aan deze serie! Voor het album Run The Jewels 3 is deze geanimeerde video clip gemaakt in combinatie met de personages Rick & Morty. Juan Meza-León heeft deze geregisseerd.

Nick & Simon | Julia

Voor het nummer ‘Julia’ van Nick & Simon werd ook gebruik gemaakt van een geanimeerde video clip. Deze is gemaakt door NMTrix en heeft ervoor gekozen om de clip in 3D de animeren.

Leuk weetje: deze single werd binnen enkele weken ruim 2 miljoen keer bekeken op YouTube.

Hardwell feat. Chris Jones | Young Again

Het nummer Young Again is onderdeel van het album ‘United We Are’. Alleen al op YouTube wordt de geanimeerde video clip van Hardwell meer dan 34 miljoen keer bekeken. In deze clip wordt ook gebruik gemaakt van 3D animatie.

Coldplay | Ink

Coldplay maakt veel gebruik van animaties in hun videoclips. Zo ook bij het nummer van Ink die behoord onder het album Ghost Stories. De videoclip neemt je mee in een verhaal die past bij de songtekst. Het personage dat wordt gebruikt in de animatie representeerd de zanger van de band.

Cacoon – I can’t wait

De Franse Band CoCoon’s heeft het nummer ‘I Can’t Wait’ uitgebracht in 2016. De geanimeerde video clip past erg goed in hun stijl. Daarnaast valt deze clip erg op tussen de andere nummers die in het album (Welcome Home) behoren.

En nu aan de slag met een geanimeerde video clip!

Kun je niet wachten om zelf een animatie video clip in te zetten? Laat ons je helpen om de tofste videocontent in te zetten!

Tags: