Film in combinatie met animatie | Inspiration

Welk programma, online commercial of film je ook bekijkt. Bijna in al deze video’s wordt gebruik gemaakt van animatie in combinatie met film! Een Lower Third, het naambalkje dat verschijnt als iemand iets vertelt, is hier al een simpel voorbeeld van. Maar er zijn natuurlijk veel mooiere én creatievere manieren hoe je animatie in combinatie met film kunt toepassen. Dit lees je deze week in onze inspiration blog!

HAN VDO

Ook wij bij Cooler Media maken graag gebruik van deze combinatie. Een goed voorbeeld hiervan is de video voor HAN VDO. Aan de hand van het karakter ‘Hannah’ wordt je meegenomen in de opleiding verpleegkunde.

Terug in de tijd – Take on me

Deze videoclip is misschien wel de meest bekende combinatie van film en animatie. Het concept was in de tijd van zijn release baanbrekend en experimenteel. Niet verassend dus dat de video met diverse prijzen is overladen.

Commercials

Ook ik commercials wordt vaak gebruik gemaakt van de combinatie film en animatie. Deze welbekende commercial van TripAdvisor is hier het perfecte voorbeeld van.

Boodschap

Ook wanneer je een boodschap wilt overbrengen is de combinatie van film en animatie uitermate geschikt. De animatie zorgt in onderstaande video voor extra verduidelijking en versterking van de boodschap.

Film

Er is geen film tegenwoordig waar geen uitgebreide over de top special effects in zitten, deze scene uit iron man is een mooi voorbeeld hoe we animatie subtiel in films kunnen verwerken, geen explosies en gekke dingen maar hologrammen als scherm.

https://youtube.com/watch?v=tGoXkkw6SRY

Humor

Misschien wel onze favoriet. David Hasselhoff als redder in nood voor SpongeBob en Patrick. Tja, deze moet je gewoon kijken!

Wil je weten hoe we in jouw film ook animatie kunnen toepassen? Neem even contact met ons op!

Tags:

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews