Explanimation

Leg je boodschap uit met een video

Wil je een explanimation laten maken? Dat kan! Hiermee kan je op een eenvoudige wijze jouw boodschap overbrengen naar je klanten, potentiële werknemers of wie dan ook. Aan de hand van je wensen maken wij de unieke explanimation voor jou en je bedrijf!

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de stijlen van de explanimation. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de informatie hieronder of neem contact met ons op.

Explanimation in vaste of eigen designstijl?

Infographic_animatie

Infographic Explanimation

Er zijn drie opties: infographic, huisstijl en maatwerk. Het verschil tussen deze explanimation soorten zit hem in het niveau van detail en de lengte van de video. Kies je voor de infographic, dan kies je voor een duidelijke en simpele video in onze vaste infographic stijl. Als je wilt dat de stijl meer bij jouw bedrijf aansluit, is het mogelijk deze stijl te upgraden. Dit houdt in dat we een eigen stijl voor je explanimation ontwerpen, zonder gebruik te maken van karakteranimaties.

huisstijl_animatie

Huisstijl Explanimation

Wanneer je kiest voor de huisstijl explanimation dan heb je de keuze uit drie vooraf ontworpen karakters. Deze explanimation is gedetailleerder dan de infographic. Je hebt de keuze uit de “Retro”, de “Business” en de “Sketchbook” huisstijl. Doordat gebruik wordt gemaakt van vaste huisstijlen is de kwaliteit van de explanimation hoog. Dit is niet alleen te zien in de video, maar ook te horen aan de muziek, geluidseffecten en de voice-over.

Maatwerk_animatie

Maatwerk Explanimation

De meest gedetailleerde en meest uitgebreide explanimation soort is de maatwerk optie. Maatwerk houdt in dat de video, inclusief geluid, geheel wordt aangepast aan jouw wensen. De explanimation is dus exclusief voor jouw organisatie. Wanneer je voor de maatwerk optie kiest is er veel ruimte voor feedback en ontvang je van ons de auteursrechten en illustraties. Deze kun je vervolgens gebruiken voor jouw website of andere marketingdoeleinden.

Voorbeelden

Waarom kiezen voor Cooler?

  • Voor elk budget bieden wij de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 400 unieke uitlegvideo’s en meer dan 5 jaar ervaring
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs voor elke dienst