COMMUNICATIE MET ANIMATIE.

Animatie laten maken

Optimale communicatie is cruciaal voor zowel je interne als externe uitingen. Je wilt immers je boodschap zó overbrengen dat deze ook daadwerkelijk goed wordt ontvangen. En hoe kun je bij je doelgroep beter een beeld oproepen dan door middel van Beeld?! Communicatie met animatie is dus je antwoord!

Dit is dan ook een reden dat animatie veel ingezet wordt als communicatiemiddel in diverse branches. Animatie is niet alleen voor externe uitingen geschikt, maar ook voor interne. Denk aan het communiceren van belangrijke ontwikkelingen, bedrijfsresultaten en zelfs het opleiden van je (nieuwe) medewerkers. Met jaren ervaring, weten wij daar alles van! 

Wil je meer weten over hoe je animatie effectief inzet als communicatiemiddel? Vraag het aan een van onze uitlegexperts!

Animatie laten maken

WAAROM COMMUNICATIE
MET ANIMATIE

Klanten beoordelen ons.

HET ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

Een animatie laten maken begint met het kiezen van een van onze animatiestijlen. Nadat je een stijl hebt gekozen, plannen wij een uitgebreide ‘Magic Meeting’ in. Tijdens deze meeting worden jouw wensen en verhaal omgezet naar concrete voice-over zinnen voor het script. Jij vertelt alles wat je weet over je dienst, idee of product en wij maken de vertaalslag. Ook ontwerpen wij ter plekke de eerste shots van de animatie in de vorm van een storyboard. 

Storyboard en Visual Design

In deze fase van het productieproces werken we het storyboard en voice-over script verder uit. Alles wordt omgezet naar definitieve designs en gesproken teksten voor jouw video. Dit presenteren we in een overzichtelijk visual design. Je kunt dit vergelijken met een stripverhaal. Elk shot heeft een uitgebreide voice-over en beeldbeschrijving, waardoor jij precies weet hoe de animatie eruit zal komen te zien. Ben je het er volledig mee eens? Dan start de productie! 

Productie

Nu komt jouw animatie tot leven! In deze fase animeren we jouw video. We voegen een voice-over toe, maar nog geen sounddesign (geluidseffecten). Na jouw feedback gaan we aan de slag met de definitieve versie van de animatie, inclusief overtuigend sounddesign. Met jouw goedkeuring ronden we hierna het productieproces af 

Verspreiding

Effectieve communicatie met animatie ligt na de ontvangst van jouw unieke animatie binnen handbereik! Al een idee hoe je het gaat inzetten voor je interne en externe communicatie? Cool! Wist je dat we ook hierbij jou tehulp schieten? In deze optionele fase communiceren wij jouw animatie doeltreffend met de buitenwereld en/of jouw interne organisatie met ons video marketing pakket.