Business video laten maken.

Uitlegvideo laten maken

Dat het gebruik van video steeds groter wordt, is je vast niet ontgaan. Meer dan 70% van het online traffic is video content. We bekijken massaal video’s in de trein, tijdens de pauze, op de bank of voordat we gaan slapen. Loop de kans dus niet mis om video te gebruiken! Geen saaie rapporten en verslagen meer, maar een opvallende business video!

Belangrijk is het om jouw business video bij je stijl en doelgroep aan te laten sluiten. Daarom bieden wij verschillende soorten video’s. Onze uitlegexperts zullen je daarover geheel vrijblijvend adviseren.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN BUSINESS VIDEO
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail smartwares

Smartwares

Smartwares Group communiceert de belangrijkste kernwaarden, missie en visie.

thumbnail improven

Improven

De kracht van Young Improven? Jong talent inzetten!

thumbnail duynie

Duynie

Een kijkje achter de schermen bij de producent van duurzaam veevoer Duynie.

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

thumbnail traffic&more

Traffic & More

In deze bedrijfsfilm staan de Traffic & More medewerkers in de spotlight.

thumbnail beter healthcare

Beter Healthcare

De rol van Beter Healthcare in de zorg uitgelegd in een testimonial video.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

Het business video productieproces.

Concept & Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens de meeting wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van een script, waarin de gehele busines video van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Zodra jij helemaal tevreden bent met het script, plannen we de draaidag in voor je business video. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw business video. We filmen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-Productie

Het beeldmateriaal is verzameld en de beste beelden worden zorgvuldig geselecteerd. In deze fase worden professionele toepassingen gebruikt om jouw business video een filmisch effect te geven. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen wordt de perfecte sfeer gecreëerd.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Daar helpen onze video marketing specialisten je graag bij. Met bewezen video marketing technieken (denk aan SEO en SEA) verspreiden we jouw business video onder de juiste kijkers via de meest geschikte kanalen.