Bedrijfsvideo laten maken.

Corporate Video laten maken

Een bedrijf kan zijn verhaal op veel verschillende manieren overbrengen aan de doelgroep. Video is daarvan een van de meest effectieve manieren. Een bedrijfsvideo laten maken is dan ook een perfecte manier om je merkverhaal te communiceren. Beeld zegt immers meer dan duizend woorden!

Cooler Media is sinds 2011 gespecialiseerd in het uitleggen van complexe zaken door middel van video. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend advies bij een van onze uitlegexperts!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN BEDRIJFSVIDEO
LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

HET BEDRIJFSVIDEO PRODUCTIEPROCES.

SCRIPT

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens deze ‘Magic Meeting’ wordt onder andere besproken wat je boodschap precies is, welke sfeer hierbij past en wie je doelgroep is. Met deze informatie beginnen wij ter plekke aan het schrijven van een filmscript, waarin de gehele bedrijfsvideo van begin tot eind wordt uitgeschreven.

PRODUCTIE

And action! Tijd voor de draaidag(en). Een filmcrew gaat op deze dag de beste beelden voor je schieten, die jouw boodschap en gewenste sfeer perfect weerspiegelen. We verzamelen genoeg beeldmateriaal, zodat we bij de montage een specifieke selectie kunnen maken van de beste shots. 

POST-PRODUCTIE

Zodra de meest geschikte shots zijn verzameld, is het tijd voor de montage van je bedrijfsvideo! Onze editors creëren de ultieme sfeer middels geavanceerde toepassingen, zoals kleurcorrectie en geluidseffecten. Wanneer jij tevreden bent met resultaat, ronden we de productie af en ben jij een coole bedrijfsvideo rijker!

Verspreiding

Yes! Je hebt een toffe bedrijfsvideo in de pocket! Maar weet je ook hoe je deze het beste kunt verspreiden? Wil je naast je bestaande klanten ook nieuwe mensen aantrekken? Wij helpen je bij dit soort vraagstukken. Door middel van ons video marketing pakket delen we jouw video via de meest relevante online kanalen. Hiermee haal je maximaal resultaat uit jouw bedrijfsvideo!