Bedrijfsvideo laten maken.

Corporate Video laten maken

Een bedrijf kan zijn verhaal op veel verschillende manieren overbrengen aan de doelgroep. Video is daarvan een van de meest effectieve manieren. Een bedrijfsvideo laten maken is dan ook een perfecte manier om je merkverhaal te communiceren. Beeld zegt immers meer dan duizend woorden!

Cooler Media is sinds 2011 gespecialiseerd in het uitleggen van complexe zaken door middel van video. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend advies bij een van onze uitlegexperts!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN BEDRIJFSVIDEO
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

thumbnail opvallers

Opvallers

De merkactivatie door Opvallers voor Jillz vastgelegd in een film.

thumbnail beter healthcare

Beter Healthcare

De rol van Beter Healthcare in de zorg uitgelegd in een testimonial video.

thumbnail sandd

Sandd

Een rapportage van het Sandd Test – en Trainingscentrum.

thumbnail improven

Improven

De kracht van Young Improven? Jong talent inzetten!

thumbnail duynie

Duynie

Een kijkje achter de schermen bij de producent van duurzaam veevoer Duynie.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET BEDRIJFSVIDEO PRODUCTIEPROCES.

SCRIPT

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens deze ‘Magic Meeting’ wordt onder andere besproken wat je boodschap precies is, welke sfeer hierbij past en wie je doelgroep is. Met deze informatie beginnen wij ter plekke aan het schrijven van een filmscript, waarin de gehele bedrijfsvideo van begin tot eind wordt uitgeschreven.

PRODUCTIE

And action! Tijd voor de draaidag(en). Een filmcrew gaat op deze dag de beste beelden voor je schieten, die jouw boodschap en gewenste sfeer perfect weerspiegelen. We verzamelen genoeg beeldmateriaal, zodat we bij de montage een specifieke selectie kunnen maken van de beste shots. 

POST-PRODUCTIE

Zodra de meest geschikte shots zijn verzameld, is het tijd voor de montage van je bedrijfsvideo! Onze editors creëren de ultieme sfeer middels geavanceerde toepassingen, zoals kleurcorrectie en geluidseffecten. Wanneer jij tevreden bent met resultaat, ronden we de productie af en ben jij een coole bedrijfsvideo rijker!

Verspreiding

Yes! Je hebt een toffe bedrijfsvideo in de pocket! Maar weet je ook hoe je deze het beste kunt verspreiden? Wil je naast je bestaande klanten ook nieuwe mensen aantrekken? Wij helpen je bij dit soort vraagstukken. Door middel van ons video marketing pakket delen we jouw video via de meest relevante online kanalen. Hiermee haal je maximaal resultaat uit jouw bedrijfsvideo!