Zakelijke video laten maken.

Animatie laten maken

Bij Cooler Media maken we al 10 jaar complexe zaken begrijpelijk via duidelijke uitlegvideo’s. Wanneer je ervoor kiest een zakelijke film of zakelijke animatie te laten maken, kun je deze voor zowel interne als externe doeleinden inzetten. Een zakelijke video wordt vaak gebruikt om niet-tastbare diensten, concepten of ideeën uit te leggen op een zeer korte en krachtige manier.

Je kunt een zakelijke video laten maken in verschillende stijlen. Zo past de video altijd bij jouw bedrijf en doelgroep. Onze uitlegexperts adviseren je dan ook geheel vrijblijvend over welke vorm het beste past bij jouw boodschap en budget.

Animatie laten maken

ONZE UITLEGANIMATIE
OVER ANIMATIE!

pijl omhoog
EMERCE 100
YouTube Certified
BING Ads
Google Partner
10 YEARS OF EXPERIENCE

Ons werk.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Met de Startup Visa van RVO kunnen jonge starters snel aan de slag als ondernemer.

thumbnail traffic&more

Traffic & More

In deze bedrijfsfilm staan de Traffic & More medewerkers in de spotlight.

zicht adviseurs animatie video

Zicht Adviseurs

Het ondernemerschap brengt risico’s met zich mee. Weet jij wat die van jou zijn?

thumbnail improven

Improven

De kracht van Young Improven? Jong talent inzetten!

Exact

Software is soms lastig en vraag om duidelijke uitleg, zo ook de software Globe+ van Exact.

thumbnail waterschap brabantse delta

Waterschap Brabantse Delta

Veiligheidsinstructies vastgelegd met een combinatie van film en animatie op maat.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

Het productieproces.

Script & Storyboard

We plannen een gezamenlijke ‘Magic Meeting’ in van ongeveer 3 tot 4 uur, nadat jij je wensen hebt besproken met een van onze uitlegexperts. Tijdens deze meeting toveren we direct jouw verhaal om in een eerste versie van het script en storyboard van jouw animatie. Zo weet je aan het eind van de meeting meteen hoe jouw animatie eruit zal zien.

Visual Design

We werken het script en storyboard verder uit en creëren op basis hiervan een visual design. Denk hierbij aan een soort stripverhaal; ieder beeld wordt uitgetekend en heeft een uitgebreide beeldbeschrijving en voice-overtekst. Daarna sturen we het visual design naar je toe voor feedback.

Productie

Tevreden met het visual design? Dan is het tijd om te animeren! Het script wordt ingesproken door een ervaren voice-over naar jouw keuze en we brengen de designs tot leven in de eerste versie van jouw animatie. Deze versie is nog exclusief sound design. Wanneer jij akkoord gaat met deze versie, voegen we natuurlijk ook de benodigde muziek en geluidseffecten toe.

Verspreiding

Jouw animatie is af en klaar om onder de aandacht te worden gebracht bij je doelgroep. Ook hierbij staat Cooler Media voor je klaar. Naast het creëren van indrukwekkende animaties en uitlegfilms, zijn we ook gespecialiseerd in video marketing. Met onze kennis en skills zorgen we er niet alleen voor dat jouw video’s bij je doelgroep terechtkomen, maar ook dat deze op het meest gunstige moment worden verspreid.