Zakelijke video laten maken.

Animatie laten maken

Bij Cooler Media maken we al ruim 8 jaar complexe zaken begrijpelijk via duidelijke uitlegvideo’s. Wannneer je ervoor kiest een zakelijke film of zakelijke animatie te laten maken, kun je deze voor zowel interne als externe doeleinden inzetten. Veel van onze video’s worden voornamelijk gebruikt om niet-tastbare diensten, concepten of ideeën uit te leggen op een zeer korte en krachtige manier.

Je kunt een zakelijke video laten maken in verschillende stijlen. Zo past de video altijd bij jouw bedrijf en doelgroep. Onze uitlegexperts adviseren je dan ook geheel vrijblijvend over welke vorm het beste past bij jouw boodschap en budget.

Animatie laten maken

ONZE UITLEGANIMATIE
OVER ANIMATIE!

Target

Zet jouw video strategisch in en bereik precies de juiste doelgroep.

Vertel

Leg binnen in 1 minuut jouw boodschap helder en duidelijk uit aan je patiënt of cliënt.

Resultaat

Behaal het maximale resultaat en verdien je investering dubbel en dwars terug!

Beoordeeld met.

Zakelijke animatie voorbeelden 

Een zakelijke animatie is geschikt om jouw product, dienst of idee op een duidelijke, visuele manier uit te leggen. Daarnaast kun je animatie geheel naar jouw wensen laten designen. Zo past de animatie altijd bij jouw huisstijl. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Meer uitleganimaties zien? Bekijk ze hier!

Wij werken voor.

Klantervaring | Royal Cosun

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet. Bekijk hier hoe zij de samenwerking voor een van de animaties hebben beleefd.

Zakelijke film voorbeelden

Je kunt jouw boodschap ook vertalen in een zakelijke film. De combinatie van beeld en geluid geeft een gezicht aan je bedrijf. Hiermee creëer je een sfeerbeeld, waardoor mensen je dienst of product daadwerkelijk beleven.

Meer uitlegfilms zien? Bekijk ze hier!

Het productieproces.

Script & Storyboard

We plannen een gezamenlijke ‘Magic Meeting’ in van ongeveer 3 tot 4 uur, nadat jij je wensen hebt besproken met een van onze uitlegexperts. Tijdens deze meeting toveren we direct jouw verhaal om in een eerste versie van het script en storyboard van jouw animatie. Zo weet je aan het eind van de meeting meteen hoe jouw animatie eruit zal zien.

Visual Design

We werken het script en storyboard verder uit en creëren op basis hiervan een visual design. Denk hierbij aan een soort stripverhaal; ieder beeld wordt uitgetekend en heeft een uitgebreide beeldbeschrijving en voice-overtekst. Daarna sturen we het visual design naar je toe voor feedback.

Productie

Tevreden met het visual design? Dan is het tijd om te animeren! Het script wordt ingesproken door een ervaren voice-over naar jouw keuze en we brengen de designs tot leven in de eerste versie van jouw animatie. Deze versie is nog exclusief sound design. Wanneer jij akkoord gaat met deze versie, voegen we natuurlijk ook de benodigde muziek en geluidseffecten toe.

Verspreiding

Jouw animatie is af en klaar om onder de aandacht te worden gebracht bij je doelgroep. Ook hierbij staat Cooler Media voor je klaar. Naast het creëren van indrukwekkende animaties en uitlegfilms, zijn we ook gespecialiseerd in video marketing. Met onze kennis en skills zorgen we er niet alleen voor dat jouw video’s bij je doelgroep terechtkomen, maar ook dat deze op het meest gunstige moment worden verspreid.