artificial intelligence

Artificial Intelligence | Inspiration

Artificial Intelligence: een onderwerp dat steeds groter wordt. De afkorting hiervan is AI en het wordt ook wel kunstmatige intelligentie genoemd. Wat het inhoudt? Makkelijk gezegd dat machines kunnen denken als mensen. Wij hebben ons hierin verdiept en hebben vijf inspirerende artificial intelligence projecten onder elkaar gezet. Bekijk ze hieronder.

Boston Dynamics | Helping Robot

Heb jij ooit wel eens een robot hond gezien? Dat kan in deze video van Boston Dynamics. Met behulp van artificial intelligence is er een robot gemaakt op basis van een hond. Zo kan deze robot zelfstandig een deur openmaken. Handig toch?

Amazon | Amazon Go

Dit keer geen robot maar een hele nieuwe applicatie met behulp van artificial intelligence. Er gaat een hele nieuwe wereld open voor supermarkten en andere winkels. Zo sta je niet langer meer in de rij, maar reken je op een later moment af met de Amazon Go app. Wij kunnen niet wachten totdat dit ook in Nederland kan.

Google | Duplex

In mei 2018 is Google Duplex bekend gemaakt. Na jaren sleutelen met artificial intelligence is het nu eindelijk mogelijk om Google jouw telefoontjes te laten plegen. Vond jij het ook zo echt klinken?

Handsome Robotics | Sophia

Tegenwoordig beginnen robots steeds meer op echte mensen te lijken. Sophia, die is gemaakt door Handsome Robotics, is daar een voorbeeld van. In onderstaande video is een interview met deze robot te zien. Vind je haar ook niet echt lijken?

Miso Robitics | Flippy

Wist jij dat robots tegenwoordig hamburgers kunnen bakken? Flippy is de robot die dat kan! Miso Robotics heeft deze robot ontworpen met artificial intelligence. Zie hieronder hoe Flippy dé perfecte hamburger voor je bakt.

Wil jij meer weten over artificial intellegence in combinatie met video? Laat ons je helpen om de tofste videocontent in te zetten voor jouw bedrijf!

Tags: