ANIMATIEFILM LATEN MAKEN.

Animatie laten maken

Sinds 2011 zijn animatiefilmpjes onze focus. Door onze jarenlange ervariing kun je bij ons een hoogwaardige animatie laten maken die wij dankzij een super duidelijk productieproces razendsnel opleveren.

We snappen dat animatiefilmpjes bij je moeten passen. Daarom bieden we verschillende animatiestijlen aan, zodat jij de meest passende optie benut. Daarbij kijken we ook naar welk doel je hebt met het inzetten van animatiefilmpjes. Gebruik je ze voor het werven van nieuwe klanten of juist voor interne zaken: animaties maken hoe dan ook een opvallende indruk en wij zorgen dat die van jou perfect aansluit op je wensen!

Benieuwd wat voor jou het best past qua stijl, boodschap en budget? Onze uitlegexperts geven je vrijblijvend advies.

Animatie laten maken

WAAROM ANIMATIEFILMPJES
LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

HET ANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

We geven je de keuze uit diverse stijlen voor jouw animatiefilmpje(s). Nadat je de stijl hebt gekozen, plannen wij een ‘Magic Meeting’ in. Tijdens deze meeting horen we graag wat je met de video wilt bereiken en hoe je ze wilt inzetten. We stellen je doelgerichte vragen, zodat wij een concreet beeld kunnen vormen en we samen kunnen bepalen hoe jouw video eruit komt te zien. Ter plekke ontwikkelen we dan ook de eerste shots in de vorm van een storyboard én je ontvangt de eerste versie van het voice-over script. 

Storyboard en Visual Design

In deze fase wordt het voice-over script aangescherpt en ontwerpen we een uitgebreid visual design. Een Visual Design is een soort stripverhaal, waarbij je de belangrijkste shots in beeld ziet. Bij elk shot staat een uitgebreide voice-over tekst en beeldbeschrijving. Hierdoor weet jij wat er wordt verteld bij welk beeld. Zo krijg jij een goede indruk van hoe jouw animatie eruit komt te zien. Keur je het visual design goed? Dan gaan we aan de slag met de productie!

Productie

Na de ontvangst van jouw goedkeuring op het visual design, ontvang je binnen enkele werkdagen de eerste versie van jouw animatiefilmpje. Hierbij is de voice-over toegevoegd, maar het sounddesign (geluidseffecten) nog niet. Dit voegen we toe nadat wij jouw feedback op de eerste versie hebben ontvangen en verwerkt. Vervolgens gaan we aan de slag met de definitieve versie van je video. Uiteraard inclusief overtuigende geluidseffecten. Zodra jij tevreden bent met het eindresultaat, ronden we het productieproces af. 

Verspreiding

Heb je bepaalde marketingdoelen die je wilt behalen met jouw animatiefilmpjes? Of course! Van een social media campagne tot het optimaliseren van je recruitment, wij ondersteunen je graag met ons video marketing pakket. Door de animatiefilmpjes op de juiste kanalen te zetten komen ze gegarandeerd bij de juiste doelgroep terecht.