Animatie maken?

Overtuig met video!

Wil je een briljant idee, product of dienst snel en simpel uitleggen? Dan zijn er weinig oplossingen effectiever dan een animatie te laten maken.

Een animatie combineert de beste eigenschappen van illustratie en video, is efficiënt te produceren en is makkelijk aan te passen aan de huisstijl van jouw organisatie.
Meer weten over hoe wij jouw animatie maken? Bel even of stuur een mailtje!

Animatie Maken in vaste of eigen designstijl?

Infographic_animatie

Infographic animatie

Voor het produceren van uitleganimaties bieden wij 3 soorten aan: de infographic animatie, de huisstijl animatie met keuze uit de drie vaste stijlen (Retro, Business & Sketchbook) en de maatwerk animatie. Deze pakketten verschillen onder andere in het niveau van detail en de lengte van de video. De infographic animatie is een duidelijke en simpelere uitleganimatie waarbij je kiest voor een vaste stijl. Ook is het mogelijk om deze stijl te upgraden naar een eigen stijl, zonder gebruik van karakteranimaties.

huisstijl_animatie

huisstijl animatie

Bij de huisstijlanimatie maak je een keuze uit drie vooraf door ons ontworpen karakters en designs. Deze “Retro”, “Business” en “Sketchbook” stijlen zijn vooraf helemaal uitgewerkt waardoor de kwaliteit erg hoog is terwijl de prijs scherp blijft. Deze uitleganimaties hebben dus een grotere mate van detail in zowel de karakters als de achtergrond van scènes in de animatie. Ook de muziek, voice-over en geluidseffecten van deze uitleganimatie is volledig afgestemd op de door jou gekozen stijl.

Maatwerk_animatie

maatwerk animatie

Liever alles op maat laten maken? Dat kan met onze maatwerk animaties! Bij deze stijl beginnen we met een blanco papier en jouw wensen als uitgangspunt. De gehele uitleganimatie (inclusief geluid) is volledig aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. We bieden in het maatwerk pakket veel ruimte voor feedback en je ontvangt van ons de auteursrechten over de illustraties. Zo kun je de de ontworpen karakters en iconen overal gebruiken. Bijvoorbeeld op je website, nieuwsbrief of.. nou ja overal!

Voorbeelden

Waarom kiezen voor Cooler?

  • Voor elk budget bieden wij de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 400 unieke uitlegvideo’s en meer dan 5 jaar ervaring
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs voor elke dienst