Animatie, 動畫, анимация, of الرسوم المتحركة?

Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Chinees, Vietnamees, Arabisch: we bestrijken al bijna de complete wereld met onze video’s! Met vertalingen haal je het maximale uit je animatievideo. Heb jij ook internationale ambities in het komende jaar? Bekijk dan de leukste vertalingen en animaties in onze laatste blog!

Meerdere vertalingen

Veel bedrijven kiezen ervoor hun video niet alleen in het Nederlands te maken, maar ook in het Engels, Frans, Duits of Spaans. Vooral wanneer je je animatie internationaal inzet, is een vertaling van je video een must. Naast de meest voorkomende talen kun je jouw animatie natuurlijk laten vertalen in alle mogelijke talen. Om je een idee te geven hoe je dit kunt doen, hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Engels

Voor Parcel Hub Venlo maakten we een Engelstalige animatie waarin de doelstellingen voor verantwoord ondernemen worden toegelicht.

Noldus Information Technology is een internationaal bedrijf. Om de functies van hun software tools duidelijk uit te leggen, kozen zij voor een Engelstalige animatie.

Duits

Ook in Duitsland wordt veel gebruik gemaakt van animaties. Voor verschillende klanten maakten wij Duitstalige versies van hun video. Zie hier enkele voorbeelden.

ProActive Software is niet alleen gevestigd in Haarlem, maar ook in Frankfurt am Main. Speciaal voor haar Duitse klanten liet ProActive Software haar video vertalen in het Duits.

BKV OOXOO koos ervoor haar animatie in zowel het Duits, Engels als Nederlands te maken om haar klanten optimaal te kunnen informeren.
https://player.vimeo.com/video/209360042

Spaans

Mondiaal FNV vroeg ons om door middel van een Spaanstalige animatie te vertellen hoe zij wereldwijd opkomen voor betere arbeidsomstandigheden.

Orbitvu biedt haar producten wereldwijd aan. Naast een Nederlandse, Duitse en Engelse animatie liet zij haar animatie ook in het Spaans produceren.

Frans

Smartphoto is gevestigd in België. Doordat hier zowel Frans als Vlaams wordt gesproken liet Smartphoto haar animatie in zowel het Vlaams als Frans maken.

Wolters Kluwer wilde haar animatie, net als Smartphoto, inzetten op de Belgische markt.

Naast Europese talen als Duits, Spaans, Frans en Engels hebben we vorige week een video in het Italiaans geproduceerd. Deze is op dit moment nog in ontwikkeling. Zodra deze video is afgerond, zullen we hem hier met je delen.

Naast de meest voorkomende vertalen zoals Engels, Frans, Duits en Spaans, maakten we de afgelopen jaren ook nog animaties in exotischere talen, zoals het Arabisch, Vietnamees en Chinees.

Arabisch

Voor een vlindertuin in Dubai kregen wij de uitdaging om een video in het Arabisch te maken over de levenscyclus van de vlinder. Helaas kunnen we deze video (nog) niet delen omdat de bouw van de tuin nog niet afgerond is. Zodra we hier groen licht voor krijgen, laten we het je weten!

Vietnamees

De Heus had een sponsorproject in Vietnam. Om de doelgroep goed te kunnen bereiken, besloten zij hun animatie in het Vietnamees te laten maken. Snap jij wat er gezegd wordt?

Chinees

Voor een opdrachtgever in China produceerden we een animatie in het Chinees. Helaas is deze video top secret en kunnen we hier nog niks over loslaten.

Zoals je in bovenstaande selectie kunt zien, kun je met animaties in verschillende talen een heleboel kanten op. Wil je een video in het Japans, Italiaans, Koreaans of gewoon Engels laten maken? Neem dan contact op met een van onze experts!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je aan vraag, opmerking of idee? Laat je bericht achter en we komen binnen een uurtje bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan