Hoffmann – Gedrag

Opdrachtgever:
Hoffmann

Onderwerp:
Gedrag

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Van je mensen de sterkste schakel maken in waarborgen van veiligheid in je organisatie! Hoffman’s gedragsprogramma helpt hierbij en visualiseerde hun aanpak in een krachtige maatwerk infographic.

De uitvoering.

Het maatwerk design bevat een in feite vier delen, waarbij een duidelijke kop-romp-staart-structuur is gebruikt om het verhaal zo helder mogelijk te verwerken in de visualisatie.

Met behulp van diverse symbolen, karakters, de juiste hoeveelheid tekst en de simplistische huisstijlkleuren van Hoffmann straalt de infographic overzicht en eenvoud uit, om de kern van het verhaal extra te benadrukken.

Deze infographic is ideaal voor online gebruik binnen e-mailmarketing en op belanghebbende websites. Daarbij draagt het staande formaat van de infographic bij aan de mobielvriendelijkheid, waardoor het breed in te zetten is.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews