Hoffmann – Cybersecurity

Opdrachtgever:
Hoffmann

Onderwerp:
Cybersecurity

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Iedere organisatie heeft kroonjuwelen: belangrijke data zoals gevoelige bestanden, persoonsgegevens of applicaties. Het beschermen van deze data en systemen wordt steeds belangrijker… Naar verwachting bestaat in 2020 vijftig procent van de criminaliteit uit cybercriminaliteit.

Hoffmann helpt uw organisatie met het vergroten van de cyberweerbaarheid en het beschermen van uw kroonjuwelen.

We brengen de risico’s die uw kroonjuwelen lopen in kaart. Zo kunt u de juiste afweging maken. Welke risico’s pakt u aan en welke risico’s accepteert u? Wij ondersteunen u bij het formuleren van passend beleid en een plan van aanpak.

Verder helpen we uw techniek weerbaarder te maken. We geven advies over een goed security ontwerp voor uw infrastructuur en voeren penetratietesten uit om de kwetsbaarheden erin te ontdekken.

Ook de medewerkers binnen uw organisatie staan centraal in onze aanpak. Bij Hoffmann gaan we daarin verder dan alleen cyberbewustzijn. Wij maken de vertaalslag naar wat ú kunt doen zodat zij zich daadwerkelijk “cyberveilig” gaan gedragen.

Op deze manier helpen wij uw kroonjuwelen te beschermen zodat u zich kunt concentreren op uw organisatiedoelstellingen.

Vertrouwen in uw informatiesystemen is goed, maar uw kwetsbaarheden kennen is beter.

www.hoffmannbv.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews