GoodLife Foods – Werving & Selectie

Opdrachtgever:
GoodLife Foods

Onderwerp:
Werving & selectie

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Werken bij GoodLife Foods is een feest! Dat wil GoodLife Foods laten zien met deze bedrijfsfilm. Check de super krokante wervingsfilm, vers van de band.

De uitvoering.

Om zichzelf te presenteren aan (potentiële) werknemers koos GoodLife Foods voor een professionele bedrijfsfilm. GoodLife Foods is grootschalig producent van de klassieke Nederlandse vleessnacks én de vegetarische en veganistische varianten hiervan.

In de film laat GoodLife Foods de gezichten achter het merk zien en vertellen de medewerkers ieder iets over hun favoriete snack, collega of het werken bij GoodLife Foods. Uiteindelijk kan de bedrijfsfilm gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, tijdens een presentatie en op de website.

👈 Naast een video voor werving & selectie, maakten we ook een bedrijfsfilm speciaal voor partners en investeerders. Hierin worden de bitterballen en kroketten gevolgd in het productieproces tot aan de borrelende klant in het restaurant. Bekijk hem hier!

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

GoodLife Oudkarspel maakt kroketten en bitterballen.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zin hebben om aan de slag te gaan als productiemedewerker, operator of inpakmedewerkster.

Wil jij bij ons komen werken? Kijk op de website, neem contact met ons op en misschien word jij wel onze nieuwe collega.