Bioscienz – FunGeneX

Opdrachtgever:
Bioscienz

Onderwerp:
FunGeneX

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Op een diervriendelijke, efficiënte en mileubewuste manier kippeneiproteïne produceren? FunGenex van Bioscienz weet dit te realiseren.

De uitvoering.

Met deze animatie wil Bioscienz bewustzijn creëren en uitleg geven over een het diervriendelijke en efficiënte alternatief voor de huidige productie van kippeneiproteïne. Het proces wordt visueel uitgelegd om zo de beeldvorming van de kijkers te stimuleren en bewustzijn te vergroten.

Het concept van de animatie is een duidelijke probleem-oplossing-structuur; eerst wordt de huidige situatie geschetst en vervolgens zie je de situatie wanneer deze wordt verbeterd door het alternatief van FunGeneX. Door het kleurgebruik, de karakters en de stijl op wordt dit proces op luchtige en gedenkwaardige wijze gecommuniceerd dat perfect is voor een YouTube-campagne of social media.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews