Timelapse video | Inspiration

Het onderwerp van deze week: timelapse video. Voor dit soort video’s wordt een langere periode aan filmen versneld afgespeeld. Zo krijg je erg mooie effecten die je met het blote oog niet kunt zien. Wij hebben vijf inspirerende voorbeelden opgezocht om met jou te delen. Bekijk ze hieronder.

New York Timelapse | Dimind

Dimid is een erg getalenteerde timelapse maker. Hij filmde het drukke leven en altijd levendige New York City. Vind jij het ook zo’n mooie stad?

Landscapes: Volume Two | Dustin Farrell

Wij van Cooler Media houden van natuur. In de timelapse video van Dustin Farrell is de natuur op een prachtige manier weergegeven. De beelden zijn genomen in het fascinerende landschap van Western USA.

Earthlapse | Oliver Kmnia

In één woord: waanzinnig! Heb jij de aarde wel eens zó mooi gezien als in deze timelapse video? Deze timelapse is gefilmd door astronauten van the International Space Station.

Macro Timelapse | Daniel Csobot

Heb jij wel eens met het blote oog een bloem zien groeien? Dat kan in deze timelapse video die Daniel Csobot heeft gemaakt. Er wordt in deze video gebruik gemaakt van marco photography.

Welcome to The Magic | Disneyland

Disneyland: het park waar je dromen uitkomen. Matt Givoten en Dan Douglas gebruikte voor deze video meer dan 20.000 afbeeldingen. Deze video neemt je mee in de wonder wereld van Walt Disney. Ben jij er al geweest?

 

Vind jij bovenstaande voorbeelden inspirerend en wil je aan de slag met een timelapse video? Wacht dan niet langer, laat Cooler Media jou daarmee helpen en neem contact met ons op!

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.