Stop Motion.

Animatie laten maken

Bij stop motion is het allemaal begonnen. Er zijn veel stijlen en technieken voor het maken van animaties, maar stop motion ligt aan de basis. Ieder frame wordt afzonderlijk neergezet en vastgelegd. Door deze frames vervolgens snel na elkaar te laten zien, creëer je de illusie van beweging.  Stop motion animaties kun je inzetten voor how to video tot reclamespot en van productfilm tot stappenplan. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, daarom zijn ze zo geschikt om zakelijk in te zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden met stop motion? Vraag het vrijblijvend aan een van onze uitlegexperts!

Animatie laten maken

WAAROM EEN STOP MOTION
LATEN MAKEN?

Een duidelijke werkwijze.

1

STRATEGIE

Elke samenwerking begint met een strategische sessie, de unieke Magic Meeting.

2

CREATIE

Vanuit de strategie ontwikkelen we alles wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

3

RESULTAAT

Na oplevering van alle coole content voeren we de volledige strategie voor je uit!

Klanten beoordelen ons.

HET STOP MOTION PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

Tijdens een ‘Magic Meeting’ toveren wij jouw concept of idee om tot een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen daarop doelgerichte vragen. Zo krijgen wij scherp wat jij wilt communiceren. Eventueel zetten we tijdens deze ontmoeting ook een tekenaar in om aan de slag te gaan met de eerste schetsen voor het storyboard. Na afloop ligt de eerste versie van het script klaar!  

Storyboard & Visual Design

Het storyboard wordt verder uitgewerkt en voor je het weet heb jij een overzichtelijk visual design in de pocket! Denk hierbij aan een soort stripverhaal; bij elk shot staat de voice-overtekst én een beeldbeschrijving. Hierdoor weet jij precies hoe je animatie eruit komt te zien. Nadat het visual design door jou is goedgekeurd, starten we met de productie van je stop motion.  

Productie

De eerste versie van jouw stop motion ontvang je binnen enkele dagen nadat we je goedkeuring hebben gekregen op het visual design. Hierbij heeft je stop motion nog geen sounddesign (geluidseffecten), maar wel een voice-over. We willen namelijk eerst jouw feedback op deze versie, zodat we eventuele aanpassingen kunnen doen. Zodra alles goed is en de timing ook klopt, voegen we het sounddesign toe. Helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan is de productiefase afgerond!

Verspreiding

Jouw stop motion is af, maar nu? Heb je al nagedacht hoe je deze gaat inzetten? Wil je bijvoorbeeld een nieuwe doelgroep bereiken of conversies op je website verhogen? Ook hierbij helpen wij door video marketing uit handen te nemen. Zo verspreiden we jouw video op de beste manier via de meest geschikte online kanalen. Zo behaal je maximaal rendement met jouw stop motion!