PROFESSIONEEL FILMPJE LATEN MAKEN.

Corporate Video laten maken

Een professioneel filmpje laten maken? Goed plan! Professionele video’s zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Denk aan het werven van nieuwe klanten, betere recruitment en het creëren van brand awareness. De mogelijkheden zijn eindeloos en in combinatie met ons video marketing pakket haal jij alles uit een professioneel filmpje!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag om vrijblijvend advies bij een van onze uitlegexperts.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN PROFESSIONEEL
FILMPJE LATEN MAKEN?

pijl omhoog
EMERCE 100
YouTube Certified
BING Ads
Google Partner
10 YEARS OF EXPERIENCE

Ons werk.

thumbnail beter healthcare

Beter Healthcare

De rol van Beter Healthcare in de zorg uitgelegd in een testimonial video.

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

thumbnail duynie

Duynie

Een kijkje achter de schermen bij de producent van duurzaam veevoer Duynie.

thumbnail agri&food

Connecting Agri&Food

Connecting Agri&Food analyseert en adviseert in de agri- en foodsector.

thumbnail becel

Becel

Een bedrijfsfilm over het nieuwe concept van Becel: de Becel Blend Bar.

thumbnail waterschap brabantse delta

Waterschap Brabantse Delta

Waterschap Brabantse Delta liet veiligheidsinstructies vastleggen in een combinatie van film en animatie op maat.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET PRODUCTIEPROCES.

Script

In de eerste fase, nadat je jouw gewenste filmstijl hebt bepaald, plannen we een dag in voor een gezamenlijke inhoudelijke sessie, ook wel de ‘Magic Meeting’. Tijdens deze meeting vertel jij ons jouw verhaal en stellen wij je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je in je promotiefilmpje wilt communiceren. We brengen jouw idee helder in kaart en zetten dit idee ter plekke om in een script. 

Productie

Vervolgens werken we het script voor jouw professionele film verder uit. Zodra jij hier goedkeuring voor geeft, plannen we de draaidag(en) in. Time for action! Een filmcrew gaat naar de gewenste locatie om daar genoeg goede beelden te schieten voor een écht professioneel filmpje.

Post-Productie

Uit alle geschoten beelden wordt een zorgvuldige selectie gemaakt. Vervolgens gaan we aan de slag met het editen van je video. Hierbij komen zaken als kleurcorrectie en sounddesign. Zo zorgen we ervoor dat jouw professionele filmpje een filmisch effect krijgt. Zodra de perfecte sfeer is gecreëerd, is jouw professioneel filmpje klaar om gedeeld te worden!

Verspreiding

Wat je marketingdoelen ook mogen zijn, strategische video marketing en jouw professionele filmpje is een gouden combi! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van een tot in de puntjes uitgedacht video strategie plan. In deze optionele fase verspreiden we jouw professionele video onder de juiste doelgroep via de meest geschikte kanalen.