Royal Cosun – Centrale Werkplek

Opdrachtgever:
Royal Cosun

Onderwerp:
Centrale Werkplek

Stijl:
Standaard Animatie

Het script.

Een nieuwe afbeelding op je bureaublad en je favoriete apps installeren. Je thuiscomputer kun je geheel naar eigen wens instellen. Wanneer je voor het eerst inlogt op je werkcomputer, zal je merken dat ónze technologie niet altijd even snel en flitsend is… maar wel veilig en stabiel!

Bij Cosun werken we met de Cosun Werkplek. Kortweg CW!

Inloggen op CW kan vanaf iedere computer, op elk moment en vanaf iedere locatie. We doen er alles aan om deze online werkomgeving veilig te houden. Zo voorkomen we virussen en diefstal van belangrijke data. We werken allemaal in hetzelfde, stabiele systeem. Met hetzelfde aanbod van applicaties.

Binnen het standaardpakket is er een uitgebreide set van mogelijkheden. Je kunt werken op je thuiscomputer, mailen met je smartphone en mobiel werken met je  tablet. Vraag je ICT-afdeling naar de mogelijkheden!

We helpen je graag om prettig te werken met CW! Maakt het jezelf makkelijk. Ga naar myssc.cosun.org voor de instructie van het instellen van je Cosun Werkplek. Of bel ons op 7899 wanneer je direct ondersteuning nodig hebt.

Hier de korte call-to-action, nu via een block