Hoffmann – Riskmanagement

Opdrachtgever:
Hoffmann

Onderwerp:
Riskmanagement

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Het dreigingslandschap van organisaties wordt steeds complexer. Uw organisatie kan slachtoffer worden van bijvoorbeeld criminaliteit, afpersing of een ramp. Naast fysieke-, zijn er ook digitale dreigingen. Iedere werknemer is tegenwoordig een toegang tot uw bedrijfsinformatie en daarmee kwetsbaar voor bijvoorbeeld cyberaanvallen.

Door de inzet van Security Intelligence brengt Hoffmann relevante dreigingen voor uw organisatie in kaart zodat u de sterk veranderende dreigingen het hoofd kunt bieden.

Door middel van een gedetailleerde risicoanalyse bepalen we samen welke risico´s relevant zijn voor uw organisatie. Hierbij maken we de afweging tussen kans dat een risicovolle gebeurtenis plaats gaat vinden en de impact ervan.

Vervolgens stellen we maatregelen op. Deze kunnen zowel digitaal als fysiek zijn en zowel gericht op het verhogen van uw weerbaarheid als op het managen van een crisis. Denk bijvoorbeeld aan maatregelen zoals screening van uw personeel, digitale beveiliging van uw systeem of het ´crisisproof´ maken van uw organisatie.

Op deze manier kunt u een goede afweging maken welke maatregelen effectief bijdragen aan het beschermen en behalen van uw organisatiedoelstellingen

Vertrouwen in uw organisatie is goed, maar uw kwetsbaarheden beheersen is beter.

Hier de korte call-to-action, nu via een block