Motion design video.

Motion Design Graphics laten maken

Karakters uit Spongebob, visuele effecten als explosies, geanimeerde illustraties en bewegende letters; dit alles valt allemaal onder motion design. In feite alles wat niet daadwerkelijk gefilmd is met een camera. Motion design is ongelooflijk belangrijk in de videomarketingwereldSocial media staat er vol meeYouTube loopt over van het aantal videokijkers en bedrijven investeren enorm veel in dé perfecte campagne. Kort gezegd: motion design is onmisbaar.

Als animatie-expert weten wij wel raad met motion design werk. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Motion Design Graphics laten maken

WAAROM MOTION
DESIGN?

pijl omhoog

Ons werk.

Mondiaal FNV

Je ziet keurmerken op bijna elk product dat je dagelijks gebruikt. Een teken ter verbetering: alleen is er meer nodig.

zicht adviseurs animatie video

Zicht Adviseurs

Het ondernemerschap brengt risico’s met zich mee. Weet jij wat die van jou zijn?

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Met de Startup Visa van RVO kunnen jonge starters snel aan de slag als ondernemer.

DeWoonpas

Bijdragen aan een beter klimaat is vaak een complexe en prijzige uitdaging. De GVR biedt een toegankelijke oplossing.

Exact

Software is soms wat lastig en vraag om duidelijke uitleg. Net zoals de nieuwe software Globe+ van Exact.

thumbnail TKP

TKP Pensioen

Wanneer je pensioen nadert komen er steeds meer vragen naar boven. Dat vraagt om opheldering.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

Prinses Beatrix Spierfonds - Reviews

Klantervaring | Prinses Beatrix Spierfonds

“Cooler Media kan heel erg goed de kern van je boodschap naar boven halen en die vervolgens naar de buitenwereld communiceren!”

Het Prinses Beatrix Spierfonds maakte een jaarverslag waarin de belangrijkste cijfers gecommuniceerd worden. Daarnaast zetten zij de animatie ook voor andere promotionele doeleinden in. In deze video vertellen ze er meer over de samenwerking met Cooler Media.

beoordeeld met een 9+

HET MOTION DESIGN PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

Een video met volledige motion design is in feite een animatie. Het betekent letterlijk ‘bewegend ontwerp’. Vandaar dat we hiervoor ons animatie productieproces hanteren. In dat geval beginnen we, nadat je hebt gekozen voor je gewenste animatiestijl, met een inhoudelijke sessie: de Magic Meeting. Tijdens deze persoonlijke meeting worden jouw wensen en verhaal omgezet naar concrete voice-over zinnen voor het script van je animatie. Jij vertelt alles wat je weet over je dienst, idee of product en wij maken de vertaalslag. Ook ontwerpen wij ter plekke de eerste shots van de animatie in de vorm van een storyboard. 

Storyboard en Visual Design

In de tweede fase van het productieproces gaan we werken aan de shots. Daarbij wordt het script verder uitgewerkt en gefinetuned voor een voice-over. Middels het visual design zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk is. Hierin staan de shots uitgetekend inclusief een uitgebreide beeldbeschrijving en de voice-overtekst. Hierdoor krijg jij een concreet beeld van hoe je animatie met motion design er later uit zal zien. 

Productie

Je animatie met motion design komt nu tot leven met behulp van het visual design en de voice-over. De eerste versie sturen we na een paar dagen na goedkeuring op. Deze versie bevat alleen gesproken tekstdus nog geen muziek/geluidseffectenNadat we jouw reactie hierop hebben ontvangen, werken we aan de uiteindelijke animatie met motion design. Hier zullen nog geluidseffecten aan worden toegevoegd. Tevreden? Dan is productiefase afgerond! 

Verspreiding

Heb je doelen die je wilt behalen met de inzet van jouw motion design animatie? Misschien wil je wel een nieuwe groep mensen bereiken of wil je juist intern mensen informeren. Wij ondersteunen je hierbij graag. Door de inzet van video marketing zorgen wij ervoor dat jouw animatie met motion design op de juiste kanalen wordt ingezet.