instagram stories

Instagram Stories | Inspiration

Maak jij nog geen gebruik van Instagram Stories? Het aantal dagelijkse gebruikers van Instagram is het afgelopen jaar met maar liefst 160% gegroeid naar 500 miljoen! Waar wacht je nog op? Om jou te inspireren hebben wij vijf opvallende Instagram Stories onder elkaar gezet. Bekijk ze hieronder:

Daily Harvest

Op een leuke en unieke manier je verschillende soorten voedsel laten zien? Daily Harverst verwerkte zijn producten in Instagram Stories. Vind jij het er ook zo lekker uit zien?

instagram stories

Follain

Follain gebruikt de Instagram Story om de nieuwste producten op een visuele manier weer te geven. Door te spelen met de posities van de verschillende producten en het kleurgebruik valt deze story gegarandeerd op.

Instagram stories

Hopper

Wist jij dat interactieve content meer reacties krijgt dan content die dat niet heeft? Daarnaast kan het benoemen van aanbiedingen je conversie verhogen! De Instagram Story van Hopper is daarvan het perfecte voorbeeld. Zou jij ook omhoog swipen voor de te gekke deal?

Hopper Story

M.Gemi

Instagram Stories is een perfecte manier om je volgers een kijkje achter de schermen bij jou bedrijf te geven. Het Italiaanse schoenen merk M.Gemi gebruikt dit op een speelse en opvallende manier.

Instagram stories

Shein

Hoeveel bikini’s kan een vrouw wel niet hebben? Shein liet haar nieuwe uitgebreide collectie van bikini’s zien op haar story. Dit door te spelen met kleuren en de kracht van het carrousel-effect.

SHEIN Story

 

Hebben wij jou kunnen inspireren met deze voorbeelden van Instagram Stories en wil je deze nu zelf ontwikkelen en inzetten? Neem snel contact op met Cooler Media voor opvallende en unieke visuele content!

Tags: