infographic inspiration

Infographic | Inspiration

Wist jij dat visuele content gemiddeld 94% meer wordt gezien? Een infographic is een visuele weergave van tekst en cijfers. Dus: geen saaie jaarverslagen en rapporten meer, maar creatieve en leuke infographics. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het maken van infographics hebben wij een lijst opgesteld om jou te inspireren.

The Beatles

Ben jij een echte fan van The Beatles? Deze visuele weergave van Dueling Data geeft op een duidelijke manier alle hitnummers, albums en songteksten weer van 1964 to 1970.

beatles infographic

Creative Routines

Creativiteit: hoe komen al die componisten, schrijvers en wetenschappers aan hun ideeën? Mason Currey heeft een infographic gemaakt die weergeeft hoe de dagrituelen van de meest invloedrijke creatieveling eruitzien. Ga jij deze nu ook toepassen?

Creative Routines infographic

Bureau oefeningen voor designers

Lenig blijven en toch heel de dag achter je bureau werken? Creative Bloq heeft speciaal voor deze hardwerkende mensen een infographic gemaakt. Hierin worden 10 eenvoudige oefeningen weergegeven.

Bureau oefeningen voor designers

Maximize Instagram

Instagram: het social media platform met al meer dan één miljard gebruikers. Maar hoe blijf je als gebruiker groeien en hoe val je op? SocialMediaToday laat in een infographic zien hoe dit op 5 manieren kan doen.

Maximize Instagram

 

Hoe kleuren aankopen beïnvloeden

Wist jij dat kleuren je aankoopgedrag kunnen bepalen? Met deze illustratie van KISSmetric kan je erachter komen welke kleur de juiste emotionele reacties kunnen uitlokken.

kleuren aankopen beïnvloeden

Heb jij al eens nagedacht over het inzetten van een infographic? Wij van Cooler Media kunnen helpen met het maken van een infographic! Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen je verder.

 

 

 

Tags: