Infographic | Inspiration

Wist jij dat visuele content gemiddeld 94% meer wordt gezien? Een infographic is een visuele weergave van tekst en cijfers. Dus: geen saaie jaarverslagen en rapporten meer, maar creatieve en leuke infographics. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het maken van infographics hebben wij een lijst opgesteld om jou te inspireren.

The Beatles

Ben jij een echte fan van The Beatles? Deze visuele weergave van Dueling Data geeft op een duidelijke manier alle hitnummers, albums en songteksten weer van 1964 to 1970.

Creative Routines

Creativiteit: hoe komen al die componisten, schrijvers en wetenschappers aan hun ideeën? Mason Currey heeft een infographic gemaakt die weergeeft hoe de dagrituelen van de meest invloedrijke creatieveling eruitzien. Ga jij deze nu ook toepassen?

Bureau oefeningen voor designers

Lenig blijven en toch heel de dag achter je bureau werken? Creative Bloq heeft speciaal voor deze hardwerkende mensen een infographic gemaakt. Hierin worden 10 eenvoudige oefeningen weergegeven.

Maximize Instagram

Instagram: het social media platform met al meer dan één miljard gebruikers. Maar hoe blijf je als gebruiker groeien en hoe val je op? SocialMediaToday laat in een infographic zien hoe dit op 5 manieren kan doen.

 

Hoe kleuren aankopen beïnvloeden

Wist jij dat kleuren je aankoopgedrag kunnen bepalen? Met deze illustratie van KISSmetric kan je erachter komen welke kleur de juiste emotionele reacties kunnen uitlokken.

Heb jij al eens nagedacht over het inzetten van een infographic? Wij van Cooler Media kunnen helpen met het maken van een infographic! Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen je verder.

 

 

 

Tags:

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews