Veiligheid & rechtspraak

Wij leggen complexe zaken en ideeën uit in krachtige producten die iedereen begrijpt.

Vrijblijvend advies Ons werk in jouw branche

Visuele communicatie voor veiligheid en rechtspraak

De wereld van veiligheid en rechtspraak kan soms ingewikkeld zijn. Als het gaat om veiligheid is het belangrijk om met zijn alleen op één lijn te zitten. Gaat het om rechtspraak, dan is verstand van ons rechtsysteem noodzakelijk. Daarom is het in deze branche essentieel om je boodschap duidelijk te communiceren naar alle betrokken personen.

Wat je boodschap ook is, wij helpen je jouw wereld een stuk duidelijker te maken. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden we meerdere mogelijkheden betreft design, kwaliteit, lengte en verspreiding van je video(‘s). Laat je vrijblijvend adviseren.

Ons werk in jouw branche

Veelvoorkomend binnen deze branche

Bij elke branche ondervinden we specifieke vraagstukken die vaker terugkomen dan andere. Zo komt het binnen de agricultuur- en voedselsector veel voor dat ontwikkelingen op het gebied van tuin- en landbouw gecommuniceerd worden. Ook uitleg over nieuwe voedselbronnen of duurzaamheid passeren vaak de revu. Staat je solution er niet tussen? Dat is natuurlijk geen probleem.

Icon - Script

Wet- en regelgeving

AVG-wetgeving en andere regels zijn de basis voor veiligheid en juridische vraagstukken.

Informatiebeveiliging

Privacy-, gegevens en gevoelige bedrijfsinformatie dienen steeds beter beschermd te worden tegen cyberattacks.

Icon - Mindmapping

Veilig werken

Een belangrijk thema: veilig werken. Of dit nu op de bouw is of op kantoor. Instructies over veiligheid dienen te allen tijde beschikbaar en duidelijk te zijn.

Hoe kunnen wij je helpen?

Animaties zijn onze specialiteit. We maken enkel animaties van hoge kwaliteit en bieden je de mogelijkheid zelf je animatie samen te stellen, waardoor je volledige controle over de kosten hebt. Kies een standaard stijl uit een van onze vijf stijlen of ga voor animatie op maat voor je bedrijf.

Lees verder
Icon - Visual design

Een uitlegfilm, corporate film of promotiefilm is hét ideale communicatiemiddel om snel een visuele indruk te geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Met live action beelden leg je de sfeer van je producten of organisatie vast. 

Lees verder
Icon - Film

Infographics helpen om feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is dus de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die de uitgebreide en feitelijke informatie overbrengt. Zo wordt de meest complexe informatie visueel gemaakt én is het makkelijk om te begrijpen voor je doelgroep.

Lees verder
Icon - DTP

Een video werkt alleen als je ook een publiek hebt dat er naar kijkt. Daar helpen we je bij. Samen ontwikkelen we een optimale strategie, uitgewerkt in een video strategie plan. Dit op basis van jouw specifieke wensen, doelstellingen en natuurlijk de behoefte vanuit jouw doelgroep.

Lees verder
Icon - Video strategie

The best of both worlds: design en interactie. Kies voor een interactieve infographic of website. Beide ideaal voor het generen van websitebezoekers, conversies en het boosten van engagement van je bezoekers. Maar vooral: één duidelijk overzicht van de belangrijkste informatie, op subtiele wijze verpakt in een aantrekkelijk design.

Lees verder
Icon - Interactief

Staat de optie die je wil er niet tussen? We maken ook designs voor drukwerk, zoals productverpakkingen en brochures. Maar ontwikkelen ook een volledige digitale stijl voor je die we verwerken in een handige styleguide.

Lees verder
Icon - Content strategie

Waarom
Cooler Media?

  • Voor elk budget de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 3000 unieke video’s geproduceerd en 10+ jaar ervaring
  • Gratis advies omtrent strategie voor maximaal rendement
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Meer dan 200 Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs zonder verrassingen
  • Super snelle levering mogelijk

Madelon Thijs
Online Marketeer HLB van Daal & Partners

Als beste beoordeeld

Veegestelde vragen

Een animatie is binnen veiligheid en rechtspraak voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie extern inzetten om duidelijkheid te bieden naar klanten of gedupeerden. Daarnaast kun je een animatie ook intern inzetten om je personeel op de hoogte te houden van de nieuwste theorieën en ontwikkelingen.

De ideale lengte hangt af van het doel van je video. Doorgaans adviseren we voor een deze sector maximaal 75 seconden. De ervaring leert dat thema’s over veiligheid en rechtspraak duidelijke en bondige uitleg vereisen. Een video presteert het beste rond de één minuut.

Nadat de productiefase van je content is afgerond, is het tijd om je animatie (en/of andere visuele uitingen) in te zetten. Hoe je dit het beste doet, hangt af van een aantal dingen, zoals je doelgroep, de bijbehorende kanalen en de periode waarin je campagne voert. je case ook mag zijn, wij geven je strategisch advies. Samen brainstormen we hoe de campagne een succes wordt. Dit werken we uit in een strategieplan die je vervolgens zelf kunt uitvoeren of door onze experts!

De ideale lengte van een uitleganimatie is voor ons 60 seconden. Toch hangt de ideale lengte af van waar je de video wilt plaatsen. Zet je de animatie voornamelijk in als YouTube advertentie, dan is deze over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die dient als ondersteuning van een bedrijfspresentatie.

Sinds 2011 is Cooler Media gespecialiseerd in het duidelijk uitleggen van jouw verhaal. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring in het schrijven van voice-overteksten en het illustreren van storyboards.Om onze kwaliteit te garanderen, designen wij de animatie van A tot Z zelf. Mocht je al wel een storyboard of voice-overtekst hebben, dan gebruiken wij dit graag ter inspiratie!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan

Cooler Media 2023 - Julie (klein)

Julie van Rooij - Online Marketer

Cooler Media 2023 - Christian (klein)

Christian de Waard - Video Consultant

Cooler Media 2023 - Helen (klein)

Helen Berger - Creative producer

Cooler Media 2023 - Daniel (klein)

Daniël Visscher - Art Director

Wat is jouw informatie-uitdaging?

Laat een bericht achter voor onze experts!

"*" geeft vereiste velden aan