Maatwerk animatie of vaste stijl?

Infographic_animatie

Infographic animatie

Er zijn 3 animatiepakketten: infographic, huisstijl en maatwerk. Deze zijn gebaseerd op het detailniveau en lengte van de animatie. Wanneer je snel een boodschap wilt overbrengen is de voordelige infographicstijl een goede keuze. Hierbij gebruiken we enkel symbolen en figuren. Deze animeren we in verschillende composities.

Karakter-animatie_V4

Huisstijl animatie

Met de huisstijlanimatie heb je de keuze uit drie levendige huisstijl designs met karakters. We verwerken meer detail in de omgevingen of iconen en bieden een ruime keuze uit stemacteurs. Om het helemaal af te maken voegen we nog wat geluidseffecten en eventueel muziek toe die precies bij de stijl past.

Maatwerk_animatie

Maatwerk animatie

Met het masterpakket creëren wij een exclusieve stijl voor jouw merk. 3D animatie of een bekende stemacteur; het is allemaal mogelijk met het master pakket. Van illustratie tot geluidseffecten, alles maken wij op maat. Het mooiste is dat deze illustraties helemaal van jouw zijn waardoor je ze overal kunt gebruiken!

Voorbeelden

Waarom kiezen voor Cooler?

  • Voor elk budget bieden wij de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 400 unieke uitlegvideo’s en meer dan 5 jaar ervaring
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs voor elke dienst

Animatie maken is magisch

Wij vinden animatie iets magisch. Van idee tot uitwerking gebeurt er iets moois. Waar er voorheen nog niets was, behalve een goed idee, is er opeens een verhaal. Vanaf het begin van het bestaan van de mensheid tekende men ideeën uit in schetsen of andere statische beelden. Denk maar eens aan de oermensen en hun muurschilderingen. Pas veel later, rond 1906, werd de eerste animatiefilm “Humorous Phases of Funny Faces” gemaakt. Destijds was “stop-motion” de enige manier om losse tekeningen te animeren. Met stop-motion wordt er een foto gemaakt, een bepaalde actie uitgevoerd, weer een foto gemaakt, weer een actie uitgevoerd en ga zo maar door. Door bijvoorbeeld 20 foto’s per seconde voorbij te laten vliegen wordt de illusie gecreëerd dat hetgeen dat op de foto’s staat beweegt. Dat is animatie.
Tegenwoordig hoeven wij gelukkig niet meer elke illustratie afzonderlijk te tekenen. Toch gaat er enorm veel werk zitten in de productie van een animatie. Het begint allemaal bij een idee. Wanneer dat idee helder is uitgeschreven worden er illustraties gemaakt. Deze worden vervolgens geanimeerd op het tempo van een ingesproken tekst. Afsluitend worden de geluidseffecten en muziek toegevoegd. Wanneer alle losse elementen die een animatie maken samenkomen gebeurt er iets bijzonders. De animatie roept een emotie op. Een gevoel dat we anders nooit hadden kunnen creëren. Dat is magisch.