Zuiver Media – IDEM

Opdrachtgever:
Zuiver Media

Onderwerp:
IDEM

Stijl:
Standaard Animatie

Het script.

Resultaten van Google Analytics, Social Media kanalen en display campagnes. Als marketeer wordt je overladen met data van je online media kanalen. Kost het je veel tijd om deze informatie in een excelsheet te proppen maar wil je eigenlijk snel inzicht in de samenhang van deze data?

IDEM van Zuiver Media combineert alle bronnen in een overzichtelijk dashboard en helpt je bij het behalen van jouw doelen.

Ons dashboard geeft real time inzicht in de resultaten, looptijd én kosten van je online campagne. Deel deze informatie eenvoudig met collega’s en ontvang aanbevelingen van IDEM op basis van bevindingen in jouw data.

In het maatwerk dashboard kun je naast online marketing- en mediadata, ook andere databronnen laten zien. Denk aan bijvoorbeeld offline media en data uit je CRM, de weersverwachting of callcenterstatistieken.

Hiermee kun je doelgerichte acties ondernemen en je tijd en marketingbudget effectief besteden.

Ga voor een gratis demo naar zuivermedia.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews