WOP – Live Communicatie

Opdrachtgever:
WOP

Onderwerp:
Live Communicatie

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht: 
Een goed georganiseerd evenement, volgens de laatste trends én de benodigde veiligheidseisen: WOP zorgt dat het klopt!

De uitvoering.

WOP koos voor een standaard animatie met als focus voor het design onze vaste stijl Retro. Ondanks dat het geen maatwerk is, zit er veel detailwerk in iedere scène. Dit bijdraagt aan een levendige, kleurrijke en dynamische uitstraling.

Doordat in de structuur van de video direct wordt begonnen met een herkenbare situatie voor de doelgroep, pakt de animatie meteen de aandacht van de kijker en weet deze vast te houden tot aan de laatste seconde!

Afgemaakt met subtiel sounddesign en een vrolijke, charismatische voice-over en we hebben een authentieke video voor WOP over live-communicatie!

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Zelf een bedrijfsevenement organiseren. Makkie toch? Een aantal offertes aanvragen… wat techniek en decoratie in een ruimte plaatsen, en oja, snel nog even een brandblusser weg zetten.

Wij zijn WOP. Hét bureau voor live communicatie!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres of opendag… wij zorgen dat het klopt. Een goed georganiseerd evenement, volgens de laatste trends én de benodigde veiligheidseisen.

We starten met het ontwikkelen van een concept binnen jouw doelstellingen en budget. Ook maken we een uitgebreide risicoanalyse. Van uitnodiging tot locatie, en van entertainment tot catering. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!  Op de dag van je evenement worden de laatste voorbereidingen getroffen en zijn we klaar om de gasten te ontvangen!

En waar veel gasten zijn, kan wel eens iets mis gaan. Ons werk is als enige evenementenbureau in de Benelux beloond met twee ISO certificeringen. Wij werken binnen strakke kaders. Niet omdat het moet… maar omdat we dit belangrijk vinden.

Zo kan ook jij zorgeloos genieten van je eigen evenement!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar wop.nl en laat je inspireren!