WOP – Live Communicatie

Opdrachtgever:
WOP

Onderwerp:
Live Communicatie

Stijl:
Standaard Animatie

Het script.

Zelf een bedrijfsevenement organiseren. Makkie toch? Een aantal offertes aanvragen, wat techniek en decoratie in een ruimte plaatsen en oja, snel nog even een brandblusser weg zetten.

Wij zijn WOP. Hét bureau voor live communicatie!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres of opendag. Wij zorgen dat het klopt. Een goed georganiseerd evenement, volgens de laatste trends én de benodigde veiligheidseisen.

We starten met het ontwikkelen van een concept binnen jouw doelstellingen en budget. Ook maken we een uitgebreide risicoanalyse. Van uitnodiging tot locatie, en van entertainment tot catering. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!  Op de dag van je evenement worden de laatste voorbereidingen getroffen en… zijn we klaar om de gasten te ontvangen!

En waar veel gasten zijn, kan wel eens iets mis gaan. Ons werk is als enige evenementenbureau in de Benelux beloond met twee ISO certificeringen. Wij werken binnen strakke kaders. Niet omdat het moet, maar omdat we dit belangrijk vinden.

Zo kan ook jij zorgeloos genieten van je eigen evenement!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar wop.nl en laat je inspireren!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 160 reviews