Waterschap Brabantse Delta – Instructie voor bezoekers

Opdrachtgever:
Waterschap Brabantse Delta

Onderwerp:
Instructie voor bezoekers

Stijl:
Bedrijfsfilm & Animatie overlay

Opdracht: 
Om bezoekers goed en veilig rond te leiden tijdens hun bezoek aan de rioolwaterzuivering, legt Brabant Water de regels op unieke wijze uit met deze virtuele gids!

De uitvoering.

Om op leuke en vooral duidelijke wijze bezoekers van de rioolwaterzuivering op de hoogte te stellen van de regels tijdens hun bezoek, koos Brabant Water voor een bedrijfsfilm die gedetailleerd en vooral helder de gang van zaken gecommuniceerd.

Tijdens deze productie zijn unieke beelden geschoten op locatie bij de rioolwaterzuivering van Brabant water. Met behulp van maatwerk motion graphics worden de tips en regels visueel verduidelijkt in de huisstijlkleuren.

Zo krijgt de instructievideo meer dynamiek én worden de belangrijkste punten in deze uitlegfilm op subtiele wijze benadrukt. Onze experts gingen hierbij voor een vlotte video, met een informeel en doeltreffend script en de juiste mix tussen film en animatie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews