Waterschap Brabantse Delta – Instructie voor bezoekers

Opdrachtgever:
Waterschap Brabantse Delta

Onderwerp:
Instructie voor bezoekers

Stijl:
Bedrijfsfilm & Animatie overlay

Het script.

Welkom bij de rioolwaterzuivering van Waterschap Brabantse Delta! Je gaat een kijkje op ons terrein nemen en je gaat zien hoe wij rioolwater zuiveren.

Tijdens je bezoek staat veiligheid voorop. Luister dus altijd naar je gids, blijf bij de groep en ga niet in je eentje aan de wandel!

Het rioolwater op het terrein bevat bacteriën waarvan je ziek kunt worden. Zorg dus dat je dit niet op je huid krijgt. Eten, snoepen en drinken tijdens de rondleiding mag niet. Was na je bezoek altijd je handen, zodat je de bacteriën niet mee naar huis neemt!

Bij het zuiveringsproces komen gassen en dampen vrij die kunnen stinken. Maak je niet druk, je kunt veilig het terrein bezoeken.

Op het terrein kunnen zware voertuigen rondrijden zoals vrachtwagens. Let goed op bij oversteken.

Bij het zuiveren wordt er soms met water en andere schoonmaakmiddelen geknoeid. Voeren kunnen dus glad zijn en hou op trappen altijd de leuning vast. Looppaden zijn niet altijd helemaal vlak, dus kijk goed waar je loopt zodat je niet struikelt. Blijf ook altijd uit de buurt van machines om te voorkomen dat je bekneld raakt. Bijvoorbeeld met je vingers.

Hoor je een alarm? Geen paniek; volg je gids rustig naar de verzamelplaats. Daar vangt een medewerker jullie op.

We wensen je veel plezier bij het bezoek aan de rioolwaterzuivering van Waterschap Brabantse Delta!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 160 reviews