Yulius – Wat biedt Yulius?

Opdrachtgever:
Yulius

Onderwerp:
Wat biedt Yulius?

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Yulius biedt hulp voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen om ze weer een plekje te geven om te functioneren in de ‘gewone’ wereld. Aan de hand van een infographic specificeert Yulius het werk dat zij doen.

De uitvoering.

Yulius biedt een breed scala aan hulp voor kinderen, jongeren volwassenen met psychische problemen, maar hoe doen ze dat precies? Om de hamvraag te beantwoorden, koos Yulius voor een maatwerk infographic om geheel in eigen stijl visuele duidelijkheid te geven over hun diensten.

Er zijn unieke en kleurrijke karakters ontworpen om vriendelijkheid, menselijkheid en persoonlijkheid uit te stralen. Daarbij is er gekozen om gebruik te maken van aanvullende kleuren op de huisstijl om een extra frisse indruk op te wekken. Door de duidelijke structuur van de infographic en de graphics worden de diensten van Yulius zowel tekstueel als visueel verduidelijkt in dit dynamische design.

Gewoonlijk wordt een staand formaat gekozen voor infographics, omdat deze vaak online worden ingezet. Op die manier zijn automatisch mobielvriendelijk en geschikt voor een website of in een nieuwsbrief.  Yulius koos echter voor een liggend formaat, dat weer perfect is als printwerk.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews