Veiligheidsregio Brabant-Noord – Programma Veiligheid

Opdrachtgever:
Veiligheidsregio Brabant-Noord

Onderwerp:
Programma Veiligheid

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
In een maatwerk infographic communiceert Veiligheidsregio Brabant-Noord hun Programma voor Industriële Veiligheid op basis van drie hoofdthema’s. Zo wordt visueel duidelijk hoe bedrijven en de overheid samen kunnen werken aan een veiligere omgeving.

De uitvoering.

Veiligheidsregio Brabant-Noord communiceert hun programma over het verstevigen van de industriële veiligheid in Brabant-Noord in een maatwerk infographic, geïnspireerd op onze muurschildering in het Cooler-kantoor. Deze gedetailleerde infographic vormde de grondslag voor meerdere infographics die we voor de Veiligheidsregio hebben mogen produceren.

In het design is voor een duidelijke driedeling om de drie thema’s te benadrukken. Gedetailleerde graphics en kleur komen samen om het tekstelement te versterken. Op deze manier wordt de informatie kracht bijgezet, zodat deze makkelijk en snel te verwerken is voor de doelgroep.

Deze infographic is ideaal voor online gebruik vanwege het vierkante formaat. Hier is dan ook bewust voor gekozen om de digitale beleving nóg beter te maken en om het anders te maken, dan andere.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews